Slik beskytter et tregjerde fra solen

September 14

Slik beskytter et tregjerde fra solen

En tre personvernet gjerde kan være en kostbar investering som du ønsker å beskytte og ikke trenger å bekymre deg om å erstatte altfor ofte. Sol og regn kan forårsake alvorlig skade på gjerdet i bare løpet av få år hvis ikke vedlikeholdt skikkelig. Med bruk av en makt sprøyta, flekken og tetningsmasse beskyttes gjerdet for års tjeneste. Enkelt å rengjøre og forsegle gjerdet for å opprettholde sin verdi og utseende.

Instruksjoner

•Fjern alle vegetasjon som kan growning over gjerdet. Fjern forsiktig vegetasjonen fra gjerdet, unngå skader på pickets mens du arbeider. Vegetasjonen kan forårsake gjerdet å dele og trekke pickets av skinnene.

•Nail noen pickets som kan være løs. Bruk en hammer og en galvanisert spiker for å sikre alle pickets som kan ha jobbet løs over tid.

•LED vask gjerdet på begge sider. Bruk en strøm skive med en fan tips sprayer og vask gjerdet. Hold spissen på minst 36 tommer fra overflaten av tre. Makt vaskemaskinen har nok Press at det kan grove og skade overflaten av tre spissen får å lukke. Koble strøm vaskemaskinen dekk og gjerdet renset og vask gjerdet helt. Renere fjerner graying og mold eller mugg fra overflaten av gjerdet. La gjerdet tørke i minst 24 timer før du fortsetter til neste trinn.

•Apply et lag med tre flekken som har en UV-blokkering. Børste eller spray gjerdet med flekken og la den trenge veden overflaten. Følg instruksjonene på etiketten for riktig program. Flekken vil beskytte gjerdet i flere år før det må brukes.

Tips og advarsler

  • Hvis søker flekken med en makt sprøyta Vær forsiktig med noen vinden slik at du ikke får flekk på andre overflater.
  • Makt vaskemaskinen produserer en svært kraftig spray vann som kan skade, så se tipset du bruker sprøyta.