Slik beskytter et tre fra gnager skade

November 1

Slik beskytter et tre fra gnager skade

Som været blir kaldere, se gnagere etter nye næringskilder. De grønne gress sommeren må erstattes, og din trær kan være den nye kostholdet. Gnagere vil komplettere deres kosten av gnager på treets bark for å få på velsmakende sap som ligger rett under den. Dette kan skade din trær, og skaden kan være irreversible. Men hvis du tar situasjonen tidlig nok, kan du lagre treet.

Instruksjoner

•Assess din tunet og bestemme hvilke trær trenger beskyttelse. Se etter eksterne rot skade, tygget bark og gnagde greiner. Alle disse er tegn på at din trær kan være i fare for å bli ødelagt av pesky Red.

•Dig en grøft rundt omkretsen av treet som står i fare for gnager skade. Grøften trenger ikke å være bred, men det trenger å være minst 2 inches dyp. Stepping på din spade og sette den ned de fullstendige 2 inches vil være tilstrekkelig.

•Skjære et stykke netting bred nok til å vikle rundt treet en gang, med om lag 3 inches overlapping. Netting bør også bli kuttet til en høyde som er om lag 24 inches.

•Wrap wire netting rundt foten av treet, og begrave den nederste delen av nettet i grøften som du har gravd. Dette kan gjøres ved å sette inn netting i grøften, samtidig som du strekker det rundt omkretsen av treet.

•Sikker ledningen maske med vridningsbånd. Vridningsbånd selges separat eller inne i bokser av kjøkken søppelsekker. De er den perfekte lengden å sikre netting, og er veldig lett å arbeide med. Bruke en vri uavgjort for hver 2 inches av den netting lengde, og det burde holde fine.

Tips og advarsler

  • Fjerne alle mulch som omgir treet i vintermånedene vil eliminere gravende gnagere.
  • Det er mange kjemikalier på markedet som kan brukes til å avskrekke gnager skade. Men vær forsiktig!. Disse produktene kan være dødelig for din familie kjæledyr.