Slik beskytter en pjokk fra en varm ovn glassdør

June 3

Slik beskytter en pjokk fra en varm ovn glassdør

Småbarn liker å være nær foreldrene, men kan være farlig å ha små i nærheten når du koke middag. Pjokk kan våge nær en varm ovn dør som kan skålde dem ved kontakt. Childproofing skap håndtak, elektriske stikkontakter og dørhåndtak er en enkel måte å sikre barnet ditt mot skade, men tilbehør til dører ovnen er ikke lett å finne. Beskytte din barn fra glass området av ovnen døren der temperaturen er vanligvis de hotteste. Bruk en sikkerhet gate som lar deg tilgang til innholdet i ovnen mens gir en barriere mellom glasset og pjokk.

Instruksjoner

•Åpne ovnen døren. Måle området rundt omkretsen av døren fra en armlengdes avstand unna. Når du sette opp din sikkerhet gate, vil du kunne komme inn og ut av ovnen komfortabelt.

•Velg en paneled sikkerhet gate som er minst 2 fot i høyden og lengden matcher omkretsen av åpne ovnen døren. Paneled sikkerhet gates opprettes for å omgi et lekeområde i et hjørne eller i midten av rommet. Hvert panel er fleksibel og kan være formet til å passe størrelsen på området.

•Erect sikkerhet gate rundt ovnen døren, la en arm lengde mellom døren og porten. Du får nå ovnen uten pjokk vandrende nær ovnen døren mens den er åpen eller lukket.

Tips og advarsler

  • Velg en sikkerhet gate som er sertifisert av Juvenile produkter produsenter Association, så kan du være sikker det er pålitelig og trygt for barna.