Slik beskytter en granitt Countertop

December 24

Granitt er ofte den største oppgraderingen du kan gjøre i et hjem kjøkken. Hvis du tar godt vare på granitt, de kan vare i flere tiår og fremdeles ser bare som polert og vakker som dagen de ble installert. Disse benkeplater kommer i en rekke farger og mønstre for dekorative smak av alle hus. Granitt i benkeplater kan lett bli den eldste og mest holdbare substansen i hjemmet, men forsiktighetsregler tas fortsatt å beskytte den mot skade.

Instruksjoner

•Kontroller at cabinetry din er godt bygget og har robust utforming som er riktig koblet til veggen. Granitt kan bryte hvis, og hvis kabinettet rammene ikke er solid nok til å støtte granitt det kan knuse skap til enhver tid. Dette kan resultere i skader og nesten helt sikkert vil forlate deg med en høy reparasjon.

•Apply en høy kvalitet granitt sealer til benkeplater. Dette bør gjøres når granitt er helt tørt. Buff fangstskuta med en grov når det tørker. Sealer tjener ikke bare å forbedre skinne av granitt, men for å gi ekstra beskyttelse fra flekker.

•Tørk opp søl umiddelbart. Granitt er en porøs stein og dermed absorberer fuktighet. Selv granitt som har vært ordentlig lukket vil bukke til fuktighet og flekker hvis et stoff igjen for å sitte på overflaten av granitt i lengre tid.

•Rengjør granitt regelmessig med en mild antibakteriell rengjøringsmiddel. Etsende og slipemiddel kjemikalier kan spise bort på tetningsmasse, forlater granitt mer utsatt for skade.

•Bruk en kutte styret eller voks papir å beskytte din granitt når du skal lage mat med oljer. Fet mat vil flekke granitt uansett om det har vært ordentlig lukket. Olje flekker er svært vanskelig å fjerne.

•Fjern diamantringer før steking. Selv om granitt er utrolig hard og holdbar, er diamanter mer. Slip bare en gang og din ring kan sette en chip i countertop.