Slik beskytter en gammel partikkel tre bord

September 4

Slik beskytter en gammel partikkel tre bord

Partikkel tre er laget av komprimert avfall tre støv og spon holdt sammen med harpiks og dekket med avslutning eller ferniss. Selv om partikkel trebord budsjett elementer, kan de vare så lenge som tre stykker som kvalitet. En gammel partikkel tre bord har vært mottaker av kvalitet omsorg for det meste av sitt liv. For å holde tabellen rundt enda lenger, må du gi den samme beskyttelse og vurdering.

Instruksjoner

•Hold water av partikkel tre. Hvis vann trenger inn partikkel tre finish, vil deler av komprimert chips og støv svelle irreversibelt. Tørke opp søl så snart du dem..

•Plasser retter og briller på stedet matter og polstret coasters. Cover foten av objekter med følte pads, og plassere varme retter på trivets. Varme eller harde gjenstander kan skade partikkel tre belegg og la partikkel tre sårbare og mottagelige for fuktighet trenger inn.

•Hold partikkel tre tabeller direkte sollys. Det vil visne overflaten av tabellen over tid.

•Dust overflaten regelmessig med en tørr klut. Støv brukte tabeller brukt daglig og sjelden tabeller når du oppdage støv.

•Rengjør sta støv og rester med en kommersiell tre renere. Bruke renere på en ren klut med måte. Tørk området tørr når tabellen er ren.

Tips og advarsler

  • Hvis din partikkel tre bord er dekket med en klar finish, holde øye med tilstanden i hard slitasje områder. Hvis det er synlig svekket (partikkel veden er duller), pels partikkel treet med en sealer. Selfangere er tilgjengelig på de fleste parkett og store boksen butikker. Bruke nye mål direkte på den gamle (ren) finishen. Følg produsentens instruksjoner for programmet priser og beløp.