Slik beskytter elektronikk & apparater fra lynnedslag & elektrisk støt

November 27

Slik beskytter elektronikk & apparater fra lynnedslag & elektrisk støt

Elektroniske enheter og entertainment center-komponenter som telefoner, bærbare og stasjonære datamaskiner, TV, spill systemer, videospillere, DVD-spillere eller opptakere, Blu-ray-spillere, lydutstyr og hvitevarer er svært følsomme for overspenning. Alt som er koblet til en stikkontakt under en svingning strøm er vanligvis i stand til å være skadet. Forskjellige ting føre overspenning, inkludert uvær, dyreliv, defekt ledninger eller makt selskapet reparasjoner. Den beste måten å unngå skade følsomt utstyr er ta forholdsregler før noen overspenning.

Instruksjoner

•Bruk surge protector stikkontakter på elektroniske enheter og apparater i hjemmet. Disse ser ligner på vanlige makt strimler, men inkluderer ekstra beskyttelse i tilfelle en makt kirurg.

•Plugg bestemt elektroniske enheter, for eksempel datamaskiner eller annet utstyr til en UPS eller avbruddsfri strømforsyning. Denne enheten er et overspenningsvern som også har en batterireserve som vil gi strøm til lengre minuttene etter fullført strømbrudd.

•Contact den lokale strømforsyningen selskapet for å installere et komplett hjem overspenningsvern på strømmåleren. Disse meter-baserte beskyttere gir den beste beskyttelsen mot elektrisk støt for all elektronikk og apparater i hjemmet. Spørre om avgifter for denne typen beskyttelse.

Tips og advarsler

  • Bruke mer enn en form for beskyttelse mot elektrisk støt.
  • Ansette en kvalifisert elektriker installere en stikkontakt med innebygd overspenningsvern i områder av huset hvor surge protector grenuttak ikke er gjennomførbart.
  • Koble fra eventuelle elektronikk og apparater, hvis du mistenker at en bølge under en storm.
  • Bruk bare UL-karakter spenningsvern og erstatte dem så snart garantien ender eller etter behov.