Slik beskytter du alltid & noensinne hortensia vinteren

May 23

Slik beskytter du alltid & noensinne hortensia vinteren

Hortensia er blomstrende busker som vokser i busker og eviggrønne varianter og blomstre i rosa, blått og hvitt, avhengig av cultivar. Alltid og stadig hortensia kommer i åtte forskjellige sorter fra 2010. De er kjent for sine store blomster og kompakt busk vekst. Alltid og stadig hortensia er vinter-hardføre planter som likevel kan ha nytte av vinter beskyttelse i veldig kalde områder.

Instruksjoner

•Deadhead din alltid og stadig hortensia i høst, etter de er avsluttet blooming, eliminere brukt blooms og signal til plantene som har tid til å gå sovende. Dra alle ferdig blomstrer av anlegget og kaste dem bort. Klippe av død eller syke løvverk, eller grener som ikke produserer planter eller blomster i år. Kutte disse grenene tilbake til der de blir med en sunn gren.

•Mulch hortensia med 3-4 inches av organisk mulch for jord varme vinteren nærmer seg. Denne mulch vil bryte ned over tid, så fylle laget minst en gang i måneden for å opprettholde beskyttelsen.

•Tie stammer og canes sammen i November til desember, etter den første frosten, men før temperaturen falle under frysepunktet. Bruk myke filt eller plast bånd for å sikre canes, deretter vikle bush i burlap eller tykk hage ark for beskyttelse. Pakke hortensia bare etter all fare for frost.