Slik beskytter din Sofa stoff

September 2

Slik beskytter din Sofa stoff

Flekker, tårer og normal slitasje i oppbyggingen av en sofa redusere attraktivitet og brukstid på sofaer. Mens sofa stoffer er ofte behandlet med kjemikalier i fabrikken å beskytte mot flekker og slitasje, avta disse over tid. En av de mest proaktive innsats du kan gjøre for å beskytte sofaen stoffet er å rengjøre raskt ved hjelp av riktig rengjøring metoder.

Instruksjoner

•Dekk sofaen helt med plast sheeting når du er i bevegelse, male eller ombygging i noen kapasitet. Sikre plastfolie har ingen tårer eller hull som ville tillate maling eller andre flekker på stoffet.

•Vacuum stoff regelmessig for å unngå en oppbygging av støv og skitt som vil til slutt stain stoffet.

•Rengjør området der noen flekker har oppstått med en klut og vann først før ty til sterkere rengjøringsmidler; Det kan komme med bare vann.

•Test en oxy-type rengjøringsmiddel spesielt merket sofa stoffet for colorfastness på sofaen; områder under sofaen eller på baksiden av sofaen hvis den møter en vegg gjør god test flekker. Gjelde som beis etter etiketten retninger og vente 24 timer. Hvis stoffet viser ingen tegn til rester eller misfarging, rengjør flekker med denne rensemiddel etter anvisningen på etiketten.

•Treat vanskelig å fjerne rødvin flekker med hvit vin eller hvit vin eddik før rengjøring av med vann eller rengjøringsmiddel. Igjen, test denne løsningen på en hard-å-se område for farge hurtighet før du bruker på en flekk på en synlig overflate.

•DAB av fuktighet fra renset området på sofaen, og bruke en hårføner på kule innstilling eller fans for å hjelpe den tørker raskt. En fuktige området vil tiltrekke støv, smuss og skitt raskt, noe som betyr en annen rengjøring og flere tilknyttede slitasje på det området av din sofa stoffet. Gjentatte ganger rengjøring samme spot eller slik at fuktighet for å vokse mugg vil redusere levetiden til din sofa stoffet.

•Give sofa en skikkelig rengjøring to ganger i året med en våt klut til å fjerne den naturlige snusket buildup og hjelpe levetiden til sann stoff fargen.