Slik beskytter Areca palmer fra kulden

August 4

Slik beskytter Areca palmer fra kulden

Areca Palm, i hovedsak dyrket som en innendørs anlegg, er også referert til som Golden fjær eller Golden stokk for sitt lys gylne grønne fronds. En tropisk eller semi tropisk plante som ikke i kjølig vær, det tåler bare kort eksponering for 32 grader Celsius temperaturer. I bakken, det kan nå 20 fot høye, men som en indre treet, det holder mellom 5 og 7 fot høy. Treet må være våt og kan ikke tolerere salt eller overflødige mineraler. I riktig klima er det lett å omsorg for anlegget med få skadedyr og sykdom problemer.

Instruksjoner

I bakken

•Tie øverste blader av treet løst sammen over av håndflaten. Dette vil opprette et isolerende lag for anlegget og beskytte toppen av treet fra kalde.

•Skjære to identiske lag kylling wire som er lang nok til å vikle rundt treet og med en 1-fot gap mellom bagasjerommet og ledningen. Angi nederst rundt trestamme og tie det er lukket med hyssing. Knytte andre wire buret på den første som gjør et vedlegg stor nok for håndflaten med ekstra plass rundt innsiden.

•Stuff interiøret hønsenetting buret med strå. Tuck fronds i blant halmen fortløpende. Dekke anlegget på kvelden med et stort stykke burlap. Fjerne den i løpet av dagen så håndflaten kan få solskinn.

I beholdere

•Plant palm i en stor gryte med en halv og en halv blanding av potting jord og kompost. Sette potten på en pott dolly før du fylle det, så det blir enkelt å flytte når været dreier kule.

•Wrap potten med boble vikle finnes kort staver natten hvor temperaturen er rundt 35 til 32 grader Fahrenheit. Rull den i nærheten av huset eller i et beskyttet område.

•Gå potten innendørs helt når temperaturen er konsekvent kaldt. Lagre potten i et lukket område hvor temperaturene ikke dyppe til frysing. Garasjen eller et skur vil bli bra så lenge det er en vindu å tillate sollys innendørs.