Slik Air lag Longan trær

November 21

Longan trær er tropiske trær som nå 35 til 40 fot høye. De produserer klynger av blomster etterfulgt av hengende klynger av frukt som ligner lateritt. De er ikke så søt som lateritt, men har samme hvit farge og glatt tekstur. Fruktene er produsert i August og oktober. Den Longan bladverket er mørk grønn, noe som gjør det til et attraktivt prøven plante. Longan trær er hevet kommersielt i Hawaii og Florida og er overført av luft lagene. De vanlige kultivarene er hybrider som kan dyrkes fra frø.

Instruksjoner

Air lagdeling en Longan treet

•April til August er den beste tiden å starte air lagene. Mål 12 til 15 inches fra spissen av grenen mot bagasjerommet. Dette er stedet hvor du starter luft laget. Merke det med den permanent markøren.

•Bruk en clipper, Fjern kvister og forlater 3 inches over merket og under merke, fjerne 6-tommers strekk rundt mark.

•Bruk en skarp kniv, ta en halv tomme ringen av bark. Skrape og fjerne tre like under barken. Denne skaden til grenen vil stimulere røttene å vokse i stedet for å opprette nye bark.

•Sprinkle heie hormon på såret. Fukt en håndfull av sphagnum mosen. Tie våt mosen over såret med hyssing. Dekke den våte moss med et lag med plast brytes. Tie plast tett til delen med hyssing. Dekk plast med aluminiumsfolie hindre varme i å bygge opp under plast.

•La dekselet for 10 til 12 uker å tillate røttene å utvikle. Røttene skal vises gjennom plast. Klipp grenen under dekselet for å fjerne forankret grenen fra treet. Plante forankret grenen i en pott å tillate det å utvikler videre røtter.