Skyvedør gardin ideer

October 11

Skyvedør gardin ideer

En glidende glassdør tilbyr en dekorere utfordring---bruke riktige gardiner eller forheng til rommets fordel. Det er et vindu, og likevel er det en dør, også, med en bevegelig del. Dekker glasset kan være nødvendig å iverksette typen privatliv du ønsker. Eller en dekorativ valance kan være tilstrekkelig til å passe til innredningen av rommet. Uansett, er det flere alternativer som vil forbedre utseendet på skyvedøren samtidig blokkering av lys eller lys-filtrering belegg som la deg ut av døren.

Tradisjonelle gardiner og Drapery paneler

Hvis utseendet du ønsker i rommet kan vippes mot den tradisjonelle, vurdere vakre stoff paneler til å dekke din skyvedører. Stangen kan henges godt over vindu enheten. Traversere stenger gjør det enkelt å operere åpning og lukking, eller for et mindre formelt utseende, ringer på en stang fungerer med pass av hendene. Finn åpningen av stoffet på åpning av døren. Stakken tilbake vil være på motsatt side av åpningen. Pleated topptekster eller grommets er to valg i denne stilen.

Loddrette persienner

Lang, vertikale vanes utgjør populært, men noe datert, behandling. Et spor er installert på som en stasjonær valance henger. De bevegelige vanes, seks inches bredt, rotere unisont enten venstre eller høyre, kontroll lys. I tillegg kan hele enheten trekkes for å stable tilbake i begge retninger, utsette glasset. Vanes kan være laget av plast, eller de kan være fabric dekket. En tryllestav til å kontrollere bevegelse.

Mobilnettet nyanser

Mobilnettet nyanser vises på tradisjonelle windows mobilnettet nyanser laget for skyvedører bruke mobilnettet rør som er vertikal enn horisontal. Mobilnettet nyanser kommer i varierende lys kontroller. Det er enda en duo: det er to ulike materialer på samme nyanse - ren på den ene siden og ugjennomsiktig på den andre, slik at du kan spre lys eller fullstendig blokkere den.

Skodder

Med en overhead spor som tillater bevegelse, kan klassisk design av tre skodder brukes på en skyvedør. Lukker paneler lysbildet langs sporet fullt går forbi døren å tillate utsikt og tilgang til døren. Klaring på hver side av skyvedøren er nødvendig å huse skoddene i deres helt åpen posisjon.

Glidepaneler

En av de nyere produktene på markedet for skyvedører er glidepaneler. En aluminium sporet system har loddrette paneler 11-24 inches bredt som glir åpen og lukket. Vertikaler kan åpnes gradvis bare utsette det som er nødvendig. Når alle åpnes stakk de til en bredde. En rekke stoffer, vevd skogen og solenergi skjermer kommer i denne stilen.

Shoji skjermer

Skjermbildet shoji gir skyvedør en asiatisk preg. Tre rutenett og ris papir diffus lys samtidig som personvern. De tilbyr også isolerende egenskaper. Andre vinduer i rommet kan behandles på lignende måte, eller behandle dem helt annerledes. Uansett blir shoji skjermen fokus.