Skyvedør blokkerer enheter

October 17

Skyvedører benytte låsene i stedet for låser å sikre døren lukket. Låsingen systemer har sikkerhetsproblemer som gjør dem mindre trygge enn en tradisjonell dørlås. Tyver kan lirke eller tvinge åpen en skyvedør på grunn av svakhet av låsen. Bruke en blokkering enhet legger sikkerhet og ekstra sikkerhet til skyvedører ved å hindre at døren åpning. Blokkere enheter som tre dowels, charley barer, metallstenger eller spor låser skyvedøren hindrer åpning og legge til sikkerhet i døren utover låsen.

Tre plugger

En måte å blokkere for åpning av en skyvedør er å plassere en tre dowel i sporet av døren. De tre dowel, når plassert inn i sporet til døren, hindrer skyvedøren flytte og åpne. Når du bruker en tre dowel som en sikkerhet blokk for en skyvedør, må av dowel være av tilstrekkelig lengde for å hindre at døren glir åpen. Treplugger legger til sikkerhet, men nok kraft og press påføres skyvedøren kan føre til tre dowel å bryte. Også, kan overflødig risting eller bevegelse av døren føre til tre dowel skli eller falle ut av døren sporet.

Charley barer

En annen blokkeringen mekanismen for skyvedører er charley bar. Charley barer er tynt metallisk bars knytter til skyvedør rammen. Baren festes til dørkarmen og heiser i en brakett knyttet til backstop av skyvedøren. Når løftet på plass, sikrer baren charley skyvedøren i lukket posisjon slik at døren ikke kan åpnes. Charley baren er sikrere i blokkerer en skyvedør enn en tre dowel fordi det ikke kan ristet eller flyttet malplassert. Også, kan charley baren forhindre skyvedøren opphevelsen av sporet.

Metal barer

Metallisk bars fungerer på samme måte til en tre dowel i blokkering av en skyvedør. Metall barer, når plassert inn i sporet av døren, hindre at døren glir åpen. Metallisk bars er ikke festet til rammen eller skyvedør som en charlie bar. I stedet, metallisk bars hvile fritt i sporet av skyvedøren og bare hindre døren sklir åpen. Som med treplugger, kan riste eller flytte skyvedøren forårsake en metallisk stang å falle fra døren spor. Metallisk bars hindre ikke løfting av døren av sporet.

Spore låser

En annen skyvedør blokkerer enhet er en spor-lås. Spor låser passe over skyvedøren spore og legge til banen gjennom skruer eller pinner. Låse en skyvedør spor lås, slå og stram skruene eller pinner til spor låsen er fast på plass over skyvedør sporet. Spor låser er vellykket og forhindret skyvedøren glir åpning. I motsetning til treplugger, kan ikke riste eller flytte skyvedøren flytte spor låsen fra sporet. Spor låser er imidlertid i stand til å skade skyve sporet hvis over strammet eller brukes feil. Også, hindre spor låser ikke løfte døren ut av rammen.