Skyv inn vs Drop-in utvalg

May 21

Skyv inn vs Drop-in utvalg

Kjøkkenet er ett rom i hjemmet som er merke til og brukes mest. Ovnen er ofte star apparatet på kjøkkenet. Ovner er utformet som Skyv inn områder og ovner eller drop-in cooktops. Lysbilde-ins er vanlig når matlaging stasjonen er stasjonert mot en vegg og har massevis av counterspace. Drop-in områder kan også brukes på benkeplater mot vegger eller opprette en øy matlaging stasjon.

Lysbilde-moduler

Skyv inn ovner (og områder) er apparater som har en kokeplate overflate og en ovn enhet. En skyve-inne kan defineres som en frittstående enhet med noe rundt det på venstre eller høyre, eller som en enhet til å skli i en counter eller vegg område. Frittstående Skyv inn ovner har de samme materialene på sidene som på forsiden, for eksempel en rustfritt stål eller malt emaljen finish. Skyv inn vegg har ikke en finish på sidene eller bak.

Drop-Ins

En drop-in er en kokeplate som settes inn i en åpning på en teller. Drop-in ovner har ikke ovner, bare kokeplate overflaten med gassbrennere eller elektrisk varmeelementer og kontroll knotter å operere komfyren. Dybden av kokeplate er vanligvis 6 til 8 inches, og er skjult under benken å holde det indre arbeidet for stovetop fra visningen, for eksempel ledninger, gassledningskoblingene og varmeelementer. Dette gjør platetopp være flush og kjøre sømløst med countertop overflaten. Mange eiere installere en overhead hette å lufthull røyk og matlaging lukter når de installerer en drop-in kokeplate.

Likheter

En standard lysbildet i komfyren eller drop-in kokeplate er 30 inches bredt og har fire brennere. Apparater med mer enn fire brennere eller tilleggsfunksjoner som en grilloverflate, vanligvis 36 inches bredt eller mer. Lysbilde-ins og drop-ins kan være drevet av gas eller propan eller drevet av elektrisitet. Nye elektriske modellene gir teknologialternativer som induksjon matlaging elementer, konveksjon ovner og programmerbare berøring pads lagre ofte brukte kokeplate og ovn. Nye gass modeller gir alternativer som forseglet brennere å rydde opp lettere og downdraft ventilasjon for å eliminere behovet for en overhead hette. Du kan kombinere begge med et enkelt eller doble ovnen lysbildet i vegg enhet med tilsvarende ferdig, som rustfritt stål, så matlaging apparater komplementære se.

Forskjeller

Lysbilde-moduler har vanligvis en ovnen skuffen og broiler evner, mens en drop-in brukes bare for kokeplate. Drop-ins er mer naturlig for øyene fordi de krever bare kutte en åpning for å slippe enheten på plass. Bruke en skyve-inne, derimot, etter en øy krever noen type bakre overflate slik at baksiden av ovnen ikke er utsatt. Begge krever gass eller elektrisk tilkoblinger, om enheten er installert i en øy eller mot en vegg. Den andre store forskjellen er at lysbildet-ins brukes for innendørs matlaging formål. Det er drop-in modeller laget spesielt for bruk innendørs og modeller laget spesielt for å lage et utendørs kjøkken. Utendørs drop-in modeller er bare drevet av naturgass eller propan og aldri av elektrisitet.