Skytevåpen hjemme sikkerhetstips

August 8

Skytevåpen hjemme sikkerhetstips

Våpen er en vanlig funksjon i amerikanske husholdninger faktisk har over en tredjedel av amerikanske huseiere et skytevåpen. Fordi våpen kan være ekstremt farlig hvis ikke håndteres riktig eller gitt respekten fortjener de, observere flere sikkerhet tips unngå skytevåpen-baserte ulykker skjer. Denne forholdsregelen er spesielt viktig i en husholdning som inneholder barn.

Snakk med barna

Barn kan snuble over en pistol i huset. Fordi de kan ha vært vitne våpen brukt i filmer og i nyhetene, vil de forståelig nok være nysgjerrig på disse skytevåpen. Barn kan også ha en vindskjev ide om hva våpen gjøre, takket være skildringer av skytevåpen i populærkulturen. De kan ikke realisere skaden en pistol er i stand til å skape. Det er din plikt å lære barna hensiktsmessig, ikke bare om hva en pistol kan egentlig gjøre, men også om hva du skal gjøre hvis de finner en pistol. Advare barna ikke å ta et skytevåpen og fortelle en voksen umiddelbart hvis de ser en. Gjenta instruksjonene, særlig for små barn, å sikre en solid forståelse.

Holde losset

Det er ikke nødvendig å ha et skytevåpen lastet med mindre du er ute i feltet eller på en skytebane. Når pistolen er hjemme, sikre at det holdes lastet ut hele tiden. Denne forholdsregelen er en enkel måte å holde ulykker skjer.

Sjekk ikke lastet

Du kan aldri være for forsiktig når det gjelder å håndtere et skytevåpen. Selv om du er ganske sikker på at du losset en pistol etter siste bruk, bør du fortsatt sjekke før du begynner å håndtere en pistol eller vise til andre. Denne prosessen er bare et tilfelle av åpne pistolen handling. Du bør sjekke deg selv om en annen person, med en venn eller slektning som har noen kunnskap om skytevåpen - sjekket tidligere. Føle som om du er hjelpsom dobbeltsjekke og ikke stole på en annen person kan være forskjellen mellom lider en ulykke og ikke.

Låst lagringen

Hvis du har barn, eller andre personer ubrukt til håndtering skytevåpen, rundt i huset, holde våpen lagret et sted trygt under lås og nøkkel. For en liten skytevåpen som en pistol, velger du en låst skuff. Et større våpen, for eksempel en hagle, krever lagring i en låst skap. Kjøp en utløser Lås hvis oppbevaring er ikke tilgjengelig. Du kan ikke stole på at bare plassere en pistol og håper ingen finner det vil være nok til å unngå et problem

Lagre nøkler

Selv om du har låst pistolen bort et sted trygt, kan du doble sikker på at du vil unngå ulykker ved å ta ammunisjon fra firearm og låse den et annet sted. Du vil også nøye lagring noen rengjøring forsyninger til firearm. Disse verktøy og materialer kan være farlig og falle ikke i barns rekkevidde. Ikke sette nøklene for enten i fellesvisningen og holde dem fra områder hvor barna kan finne dem.