Skyggen trærne til Plant nær et hus

October 6

Skyggen trærne til Plant nær et hus

Skyggen trærne plantet i nærheten hjemmet kule huset i sommer og beskytte den mot kalde vinder om vinteren. Velge din skyggen trærne også forbedrer ditt hjem og tilfører verdi til det praktiske og dekorative måter. Når du velger skyggen trærne, være klar over modne spredning av treet og dens stabilitet. De ideelle trærne til å plante nær et hus har en spredning som ikke True mot huset, for meste gratis fra insekter og sykdom og er langvarig.

Hvit eik

Den hvite eik vokser til en full høyde av 80 fot, og selv om det er en langsom dyrker, har fordelene av å være motstandsdyktig mot både insekter og sykdom. Det gjør det bra i varme, tørre områder, og det er svært motstandsdyktig mot storm skade. Det er også motstandsdyktig mot forurensning, noe som gjør det til et godt valg for urbane områder. Den har en avrundet disposisjon og tykk, attraktive grener.

Ginkgo

Den ginkgo treet er en primitiv tre som vokser mellom 50 og 80 fot høy. Den produserer unike fan-formede blader som slår en attraktiv gul høsten. Ikke bare er det passer for bruk som en skygge treet, det også fungerer godt som et prøven tre eller plantet på rad som en gate treet. Kjøpe kun mannlige trær, som frukt fra kvinnelige treet produserer en stygg lukt. Santa Cruz og høst gull er begge kultivarer som er utelukkende mannlige. Ginkgo treet er motstandsdyktig mot sykdom og forurensning, noe som gjør det til et utmerket valg som en skygge treet for hjemmet.

Rød lønn

Rød maple vokser til en full høyde på 90 føtter, noe som gjør det til et utmerket valg for et hus med to eller tre historier. Det er gratis fra insekt skadedyr og sykdommer, men det har dårlig motstand mot storm skade. Vokse røde lønn i et område med noen storm eller vind. Det gjør godt på dårlig-tappet jord, men det gjør ikke godt i byen forhold. Rød maple produserer små røde blomster våren som kontrasteres med sin sølvfargede grå bark. Det er en rask dyrker.

Sweet Gum

Sweet tannkjøtt oppnår en full høyde av 80 fot. Det har en god vekst, og om det er utsatt for sykdom, det er gratis insekt skadedyr. Den har en høy-motstand mot storm skade og det vil vokse på dårlig tappet jord og i forurensede områder. Sweet gum treet produserer stjerne-formede blader og ball-formet, bustete frukt som henger på om vinteren gir visuell interesse.