Skyggen plantene for tørke områder

November 9

Skyggen plantene for tørke områder

Skyggen plantene for tørke områder tolerere tørre forhold gir tilstrekkelig skyggen. Mange av disse plantene er innfødt til ørkener i Arizona, California og New Mexico. Tørke-tolerant trær er den beste typen skygge planter, fordi disse plantene spredt på toppen å dekke plass. Mest opprinnelige ørkenen trær trenger ikke vanning, fordi disse plantene stole på små Summer årlig nedbør å overleve.

Ørkenen Willow

Den øde piletre treet vokser i tørre områder av California, Arizona, New Mexico og andre stater. Dette treet produserer rosa og lilla blomster på våren, og det gir god skygge i løpet av våren, sommeren og tidlig høst. Bladverket er lys grønn og bladene begynner å falle av ved midten av fall tidlig vinter. Dette treet gir en ørken bakgård fint skyggen. Det kan vokse opp til 30 fot høy. Ørkenen piletrær trives i sandstrand, godt drenert jord. Disse trærne tiltrekker også kolibrier, bier og sommerfugler.

University of Arizona samarbeidende forlengelse sier at den øde piletre treet har vært brukt til å opprette hjelper lindre hoste. Blomstene er høy i antioksidanter som hjelper øke immunforsvaret og bekjempe infeksjoner.

Palo Verde

Palo Verde treet er en tørke-tolerant skygge treet som er innfødt til Arizona. Barken er mørk grønn eller blå, avhengig av arten. Bladverket er mørk eller lys grønn, også avhengig av arten. Det er noen forskjellige varianter av palo verde trær, som Foothill og blå Palo Verde. De fleste varianter kan bli opp til 20 fot høye. Flere typer fugler hekker og jakte insekter i Palo Verde trær. Disse trærne trenger ikke vanning, og de vokser best i godt drenert, sandholdig jord. Til bakken 15 eller flere inches dypt før planting å bryte opp jord hvis du bor i et område med tung leire-lignende jord.

Arizona Ash

Arizona aske er en annen skyggen plante som tåler tørt vær. Bladverket er mørk grønn for mesteparten av året, men bladene blir gull eller lyse gul høsten. Bladene faller av vinteren. Dette treet kan nå høydene av opptil 40 fot høye. Fugler hekker og jakte insekter i Arizona aske. Som andre ørken trær gjør dette best i godt drenert, sandholdig jord.