Skyggefulle trær til å plante nær huset

March 7

Skyggefulle trær til å plante nær huset

Skyggen trærne legge til stabilitet i et landskap og da plantet riktig kan redusere energiregninger året rundt. Løvfellende frukttrær bør plantes på Sør og vest side av ditt hjem. Disse trærne vil skyggelegge hjem fra sommersolen, men om vinteren, når bladene har falt, solen vil filtrere gjennom grenene å varme ditt hjem. Eviggrønne trær plantet på nordsiden av ditt hjem vil beskytte det mot vinteren vinden. For best resultat, kan du velge trær som er innfødt eller acclimated til området. Sørg for å plassere din trær minst 10 fot bort fra enhver bygning å unngå strukturelle skader fra røttene

Lønn

Lønn trær kommer i mange varianter, som høsten blaze, røde lønn og kritt lønn. En raskt voksende, deciduous tre, maples har levende fall farge og vokser opp til 50 fot høy. de trives gjennom det meste av USA i USDA hardførhet soner 3 til 9. De vokser i sin helhet eller delvis sol og er tilpasses mange grunnforhold foretrekker men godt drenert, loamy jord. Lønn trær er motstandsdyktige mot insekter invasjonen og gjøre en vakker tillegg til landskapet.

Colorado Blue Spruce

Vokser opp til er 60 fot høye og 20 fot bred, the Colorado blue spruce et vakkert eviggrønt tre med blå-grå løv. Colorado blue spruce er tilpasningsdyktig til mange typer jordsmonn, men foretrekker en litt sand, godt drenert jord. Plant din Colorado blue spruce i fullstendige eller delvise solen. Grenene av denne bartre er tett, gjør det ideelt som en windbreak. Colorado blue spruce er litt tørke-tolerant og ytelser fra dyp vanning.

Høst lilla Ash

Hardy fra sone 3 til 9, høst lilla aske er nordamerikanske opprinnelig. Dette løvtre vil vokse opp til 60 fot høy og 50 fot bred. Bladene er grønne og snu lilla høsten før de faller. En liten, grønnaktig blomst blomstrer om våren, men er ikke synlige. Høst lilla aske vil vokse i delvis til full sol og acclimates til mange grunnforhold. Høst lilla ash er en av de første trærne å endre høsten og en av de siste å miste sine blader.

Ginkgo

Ginkgo trær har uvanlig fan-formet bladene som slår gule høsten. Denne løvtrær kan vokse opp til 70 fot og høyere i ideelle situasjoner. Innfødt til Asia, Ginkgo foretrekker fuktig, men ikke våt, jord og full sol. Av tørkede blader av Ginkgo treet har blitt brukt som en komponent i et minne øker supplement for år. Ginkgo er en hardfør treet. Det er den eneste levende prøven fra en gruppe av Nakenfrøede planter som vokste i løpet av dinosaurer, så det ikke komme som en overraskelse at det er motstandsdyktig mot smog og insekter. Ginkgos trives i voksende soner 4 å 9 og noen ganger bære en liten frukt med en litt ubehagelig lukt.