Skygge-kjærlig små trær

April 22

Skygge-kjærlig små trær

Landskapsarbeid skyggefulle områder av hagen deres beviser vanskelig for mange huseiere. Gresset kan ikke vokse lett på slike steder, og mange blomster trenger delvis til full skygge å nå maksimum vekstpotensial og blomstre tilsvarende. Dette etterlater mange å vurdere busker eller små trær for disse lyssky steder. Det er flere små trær som vokser i skyggen, basert på andre betingelser i voksende miljøet.

Dunete Serviceberry

De dunete serviceberry er et lite tre som viser ovale, grønne blader og når en eldre høyde på 15 til 25 fot, ifølge University of Nebraska. Det produserer hvitt, bustete blomster våren, senere utvikle spiselige bær endringen fra grønt til rødt og svart. Den vokser best i godt drenert jord på et sted med delvis skygge.

Vernal trollhassel

Kjent vitenskapelig som Hamamelis vernalis, vernal trollhassel treet vokser i lys og produserer gule blomster tidlig på våren. Når en eldre høyde på bare 6 til 10 fot, er dette en av de minste skygge-tolerant treslag.

Yaupon

Den lett å vokse yaupon eller Ilex vomitoria, vokser i delvis skygge til en høyde på 15 til 20 fot. Dette evergreen utvikler røde bær på det gjennom høsten og vinteren sesonger, ifølge University of Florida forlengelsen. Den vokser i våt, vannfylte områder med en rekke jord har fortsatt betydelig tørke toleranse.

Blå bøk

Blå bøk er et litt større tre, nå en full høyde på 20 til 30 fot. Den vokser i tett skyggelagte områder, tilbyr en klar fordel over mange andre trearter som trives i bare lys eller delvis skygge. Bladene endres til en rød farge i høst.

Japansk Magnolia

Disse løvtrær nå en høyde på 15 til 25 fot og vokse godt i solen eller i skyggen. Vær oppmerksom som japansk magnoliaer beviser vanskelig å transplantere og lider skala, mugg og kalde skade.

Wax Myrtle

Dette raskt voksende eviggrønne vokser i skyggen eller sun ca 15 til 20 fot i høyden. Den wax myrt beviser ideelle for mange steder med problematisk vekstforhold på grunn av sin evne til å vokse i fuktig eller våt jord og salt.

Japansk barlind

Japansk barlind er et ekstremt lite tre som når en eldre høyde på bare 5 til 15 fot, ifølge University of Minnesota Extension. Det kan komme nærmere til maksimal potensielle høyde i områder med minst delvis sol. Løvverk dype grønne tiltrekker hjort men er giftig for kyr og hester, gjør det en dårlig valg for jordbruksland.

Rød Buckeye

Aesculus pavia vokser fort, nå en endelig høyde på 10 til 15 fot. Dette løvtre viser iøynefallende spiky, røde blomster i sen våren. Den vokser best i delvis skygge med sur jord. Husk på at frøkapslene av den røde buckeye er giftig.

Japanske røde lønn

Den japanske røde lønn er et løvtre med dyp, rød-farget fallet løvverk. Det er en langsom voksende treet, nå en høyde på mer enn 15 fot ved forfall. Selv om dette treet vokser best i en litt lyssky plassering, slår bladene en mer strålende farge når den plasseres i full sol.

Løvfellende Holly

Nå en høyde på 10 til 15 fot, dette treet vokser i full sol eller delvis skygge og innretter frisk å en rekke forhold. Det utvikler røde bær om høsten som forblir i vintersesongen. Til tross for sin evne til å være lett dyrkes, beviser deciduous kristtorn utsatt for noen skadedyr, inkludert telt-larvene og bladlus.