Skum vs Cork kile

April 25

Skum vs Cork kile

Yoga er en enkel kunst som involverer enhet med naturen, finnes det noen verktøy av yoga som du kanskje ønsker å ansette. En av disse verktøyene er en kile. Båter gjøre det lettere for nybegynner yoga deltakerne å komme inn, og bo i et utvalg av posisjoner, inkludert populære nedover vender hunden. Når bestemmer hva slags kile du ønsker å kjøpe, er det første valget må du gjøre mellom en natur-kork eller en syntetisk skum kile.

Natur vennlige

Folk som naturen og bevaring av planeten ofte velge cork kiler som disse kiler er naturlig og kommer fra en fornybar ressurs. Skum kiler, derimot, er syntetiske og ta mer energi på å lage, potensielt ha en større effekt på planetenes helse. I tillegg bidrar cork kiler mindre planetens deponier på slutten av sitt liv, som de er biologisk nedbrytbart, i motsetning til syntetisk skum kiler som som Styrofoam, tar en svært lang tid å bryte ned.

Rengjøring

Skum kiler vanligvis vinne prisen for enkel rengjøring. Fordi disse kiler ofte har en ikke-porøs ytterste laget, er det lettere å tørke dem av skal de få smuss eller fukt på dem. Cork kiler, derimot, er mer absorberende og kan være vanskelig å rengjøre.

Mykhet variasjoner

Skum er et syntetisk materiale, kan det gjøres så harde eller myke som brukeren foretrekker, slik at produsenter å lage ulike nivåer av mykhet for sine båter. Cork, derimot, kommer fra treet som er lite kan gjøres for å gjøre det noe hardere og mykere enn det allerede er, slik at forbrukerne med færre valg for tetthet.

Sklisikkerhet

Cork båter kan være et bedre valg for de som er utsatt for ulykker, som de er naturlig sklisikre. Mens noen produsenter av skum kiler søker å gjøre disse kiler sklisikre, som de er ofte litt slicker enn papirformat cork, kan føre til noen slips og faller som yoga deltakerne prøve contort kroppen inn i yoga positurer.