Skum termitt behandling

October 26

Det finnes flere metoder, som jord injeksjoner, lokkemat metoder og utgassing, å behandle termitt infestations. En annen metode som står popularitet er skum formulering. Skum formulering metoden har mange fordeler over metodene som er nevnt tidligere.

Funksjonen

Skum utformingen fungerer ved å injisere skum over bakken i veggene av en termitt-infisert bygning. Skum inneholder insektmidler å drepe termitter og andre skadedyr.

Funksjoner

Utvide skum er kjøpedyktig fylle alle områder av infested strukturen, inkludert små hull og sprekker. Flytende behandlinger har ikke denne evnen.

Varig effekter

Når skummet forsvinner, insektmidler er igjen i alle områder av veggene og bo der i år. Ifølge den amerikanske vitenskapelige Mold, Pest og termitt kontroll, sin skum behandling varer i opptil fem år. Andre metoder ikke etterlate gjenværende insektmidler og krever ny behandling.

Miljøvennlig

Skum behandling er over bakken, er det mindre risiko for forurensende underjordisk vann og forårsaker andre miljøfarer. Det frigi ikke også sterke kjemikalier i luften som utgassing metoden.

Fordeler

Skum er bra for små områder der væske ikke kan dekke alle infested områder. Det er spesielt ideelt for hus som har avgjort og igjen hull hvor termitter kan akkumulere.