Skulptur & vann funksjoner

March 18

Skulptur & vann funksjoner

Landskap designere innlemme skulpturelle elementer i en rekke vann funksjoner. Fra mest forseggjorte vann veggene skapt av en profesjonell kunstner og installert av verdenskjente arkitekter til en enkel Basunengel fontenen i hagen din, kommer kunst og vann sammen for en behagelig effekt. Fontener som splash, søl og boble legge drama til landskapet. Fossefall gir visuell interesse og hvit støy. Birdbaths gir ro til hagen din.

Veggmontert fontener

Installere en veggmontert fontene for å legge til lyd og bevegelse av vann i hagen din. En løve & rsquo s leder eller hunden & rsquo; s leder spruter vann fra munningen legger til en berørt av lunefull patio. En terracotta solen waterspout gir en spansk stil til hagen din. Bygge en veggmontert hylle som vann cascades over i en flat strøm til et interessant arkitektoniske element til rommet ditt utendørs.

Dammen skulpturer

Legge til en terracotta urn ved siden av dammen. Lå det på siden og har vannpumpe gjennom det å "spill" i dammen. Skulpturer av vann-relaterte emner fornuftig i en dam. En frosk eller fisk-formet fontene legger drama til dammen. En spray hodet inn i en Poseidon-lignende statue er et naturlig valg. En opprettet foss stein resirkulerer vann inn i dammen og skaper en avkjølende effekt.

Søle fontenen

Siden vann følger tyngdekraften, er en søl fontene en relativt enkel vann-funksjonen til å installere inne din gårdsplass. Mange stein Yard bore steinblokker langs for dette formålet, eller du kan kjøpe en stor urn eller statue å bore for samme formål. Sted fontenen & rsquo; s skulpturelle element i eller på et fat vann fylt med steiner. En telescoping fontene-hode plassert i bunnen av skulpturen eller i bassenget under den resirkulerer vann fra bassenget. Du kan plassere en metall rist på bassenget og angi skulpturen på risten. Dekk området rundt skulptur med stein åopprette en usynlig vannkilde vannet.

Regn kjede

Kjøpe en hamret kobber skulptur som lar regnet å piple fra høyere kopper nederst, opprette og ldquo, musikk & rdquo; for din bakgård. Vannet går til et basseng som kan holde en liten pumpe å resirkulere vannet tilbake til en bambus tut på toppen av kjeden og skape evigvarende bevegelse av vann.

Meislet stein Birdbath

En stein hage eller håndverker kan meisel ut midt i en stor halv-stein åopprette en bassenget for en naturalistisk birdbath. Fylle den når du vannet plantene dine eller la regnet og dugg samle i et skyggefullt sted.