Skooter automatisk bassenget renere retninger

March 10

Skooter automatisk bassenget renere retninger

Rengjøring en pool er mer enn bare måle gjeldende kjemiske forhold og legge klor. Du må sile toppen av bassenget med din rengjøring nettet og noen ganger vakuum bassenget gulvet for å fjerne rusk har sunket til bunns. Skooter automatisk bassenget renere er designet for å fungere med din bassengfilteret og når den brukes riktig, er i stand til å rense alle skitt eller andre smuss knyttet til bassenget er gulvet.

Instruksjoner

•Assemble av Skooter automatisk bassenget renere, hvis du ikke har gjort det allerede. Den store åpningen sugeslange lysbildene til koblingspunktet vakuum hodet. To passer godt sammen og krever ikke noen låser eller festene.

•Tilgang filteret på siden av bassenget. Det er vanligvis tilgangspanel langs bassenget veggen. Sett inn sugeslange slutten i bassenget filterets skimmer kurv og vri til høyre til det låses på plass. Dette nå leder filterets sugekraft fra de generelle åpningene langs bassenget til Skooter automatisk bassenget renere. Hvis filteret ikke kjører sørg for å slå den på nå.

•Forbered gli vakuum ned i vannet. Gummien støtfangeren på spissen av vakuum sprer seg helt som vakuum dukker ned mot trykket av vannet.

•Hold grep på slutten av vakuum slangen å manøvrere støvsugeren. Direkte Skooter automatisk Pooler renere over hver tomme av bassenget gulvet; Betal spesiell oppmerksomhet til hjørnene og et område av bassenget under trær eller andre vekster.

•Trekk Skooter automatisk bassenget renere ut av vannet og hvile den på overflaten ved bassenget. Twist av vakuum slangen fra filteret tilbake inntaks tilbake til de generelle åpningene langs siden av bassenget. Dekker filteret og legg din Skooter automatisk bassenget renere i nærliggende lagringsanlegget. Forsiktig satt vakuum slangen ned hvor du lagre det som punktering slangen sterkt hindrer utførelsen av vakuum.