Skjøteledninger, som kan brukes som faste ledninger?

December 30

Skjøteledninger, som kan brukes som faste ledninger?

Det er sjelden hjemmet som ikke bruker filtypen ledning et sted, være det til makten en datamaskin av nå en stikkontakt eller makt verktøyet i kjelleren. Skjøteledninger er ment for midlertidig strøm. Mange vanlige bruksområder bryter sikkerhet koder.

Feil bruk

Mange bruker skjøteledninger feil. Hver og en er vurdert for en bestemt strømstyrke, og folk overbelaste ofte dem. I National Electric Code, eller NEC, forbyr koble én kabel til en annen i en kjede. Koden også forbyr kjører ledninger gjennom dører og Vinduer.

Regulere organisasjoner

Den amerikanske Office of overholdelse Safety og helse, NEC og Occupational Health and Safety Administration, en avdeling av Department of Labor, publisere alle forskrift om riktig bruk av skjøteledninger. Statlige forordninger er lett tilgjengelig på Internett.

Avgjørelser

OSHA angir ikke hvor lenge en skjøteledning kan være i bruk, men artikkelen 400 av NEC forbyr spesifikt bruk av skjøteledninger som en erstatning for fast kabling. Amerikanske Office av etterlevelse begrenser bruken av en skjøteledning for et enkelt program til 90 dager.