Skjemaer for Stepping Stones

April 3

Skjemaer for Stepping Stones

Slå et vanlig stykke plenen i et landskap eller en enkel hage i et kunstverk ved å legge konkrete stepping steiner. Gjør din egen betong stepping steiner er enkelt og billig; og det gir tøyler til din kreative side. Stepping steiner laget av betong er bygget ved å blande betong til skjemaer eller former. Disse skjemaene kan kjøpt eller laget hjemme.

Kommersielle former - Enkelt mønster

Kommersielt tilgjengelige stepping stein skjemaer er vanligvis laget av plast. Preget i plast er mønsteret overflaten av springbrett. Det kan være en ren, jevn overflate som kan du tint betongen til å gjøre vanlig, forskjellig fargede steiner; eller det kunne ha en fancy mønster som en Mayan Kalender eller en blomst. Noen har mønstre som ligner på overflaten av naturstein.

Kommersielle former - Variabel sett

Noen konkrete former kommer i sett som har flere størrelser og former. Disse størrelser og former passer sammen i et fullført geometriske mønster som tilsvarer en identisk fullført mønster. Tilsvarende noen stepping stein mold sett har ulike størrelser og former som ikke er utformet for et etablert, gjentagende mønster, men som kan monteres kreativt i Home landskapsarbeid gjør-det-yourselfer.

Å gjøre Pavers

Stepping steiner kan settes sammen fra enkel parallellogram paver design. Dette kan enkelt bygges med innramming trelast, på samme måte murstein er støpt. Forskjellen er, gjør-det-yourselfer ikke er begrenset til standard størrelser. Han kan oppgradere utleggermaskin størrelser å halsen ned eller spredt eller skifte figurer. Individuelt størrelse størrelser stepping steiner kan støpes for forskjellig poeng i verksted eller hagen.

Forsiden opp mosaikk

Noen former - kommersielle og hjemmelagde - er laget med stepping stein overflaten vendt oppover. Skjemaet er bare det å opprette den generelle formen til i skjemaet overflaten tilgjengelig for den kreative stepping stein maker å lage sin egen design. Lurt populære design for opp skjemaer er mosaikk. Mosaikk kan gjøres med farget glass, biter av knust plater eller småstein.

Din egen merkevare

Den hendige og kreativ skjema-maker kan faktisk tjene litt ekstra penger produsere stepping steiner i sin egen mugg. Alt som holder våt sement kan konverteres til en stepping stein. Fabricator deretter legger til sjatteringer i sement eller design til overflaten. En interessant trykk i design på utsatte overflaten kan gjøre brikkene dine unike. Noen bruker også hender, sand design og blader for å gjøre en interessant overflate for stepping steiner.