Skjærebrett Resurfacing verktøy

May 14

Skjærebrett Resurfacing verktøy

Den knicks og huljern funnet på ofte brukt slakter blokker eller tre skjærebrett er en grobunn for bakterier. Men i motsetning til plast og kutte glassflater, kan tre skjærebrett refinished og restaurert tid og tid igjen. Bli kjent med verktøyene som kreves å gjenoppstår skjærebrett, deretter samle et sett av din egen og din skjærebrett forlenges.

Sandpapir

Refinishing et skjærebrett begynner med stripping overflaten. Både heavy-korns slipepapir og fin-korns slipepapir spille en rolle i resurfacing prosessen. Tunge-korns slipepapir fjerner store mengder tre nivå hevet flekker og glatt kutt og huljern. Fine-korns slipepapir fullfører jobben, fjerne merkene igjen av tunge-korns slipepapir. Sandpapir grus indikeres av tallet. et høyt tall, som 180, indikerer en fin grus, mens et lavt tall, for eksempel 60, indikerer en tung grus.

Soft-Bristled pensel

Etter sliping prosessen tørker en myk-bristled pensel bort tre barbering og sagmugg. Så lenge de er myke, er både naturlige og syntetisk bust egnet for rengjøring en nylig pusset skjærebrett. De fleste børster har flere rader med bust bundet til et tre eller plast hode og en rett håndtak.

Tack Cloth

Den woodworker tack cloth fanger og fjerner finere tre partikler. Før "krydder", eller behandle et skjærebrett med olje, fjerner takle kluten fullstendig sagmugg og løse partikler fra styrets overflate. For å bruke en tack klut, rapper sesongen bare klut over skjærebretts overflate. Impregnert med lim eller oljer, er en tack klut overflaten litt klissete, eller "klebrig."

Lofri klut

En ren, lofri klut brukes med olje sesong og fullføre en igjen skjærebrett. Krydder prosessen waterproofs også skjærebretts overflaten. Lofri og myk, microfiber fungerer bra for resurfacing.

Mineralolje

De fleste jernvareforretninger mineralolje som den foretrukne krydder oljen for skjærebrett, noen ganger produsenter reklamere og mineralolje som "cutting styret olje." I motsetning til matlaging oljer, som vegetabilsk olje og olivenolje, mineralolje er inaktivt og vil ikke slå harsk. Sesongen gjelder påfølgende belegg av mineralolje skjærebretts overflate, slik at hver å suge i og tørr.