Skimmer kurver ved svømmebassenget: hvor ofte bør jeg sjekke?

December 29

Bassenget eiere må utføre flere aspekter av bassenget vedlikehold for å skaffe og beholde et krystallklart svømmebasseng. En av disse ansvar er å rengjøre skimmer kurven uten store deler av skitt og rusk. Skimmer kurven må være klart for filteret skal fungere.

Rollen Skimmer

Bassenget skimmer er den første kontaktpunkt for din bassenget er filtrering systemet. Vannet går skimmer og reiser gjennom en pool slangen til filteret pumpen som skyver vannet gjennom filteret og tilbake ut av bassenget er tilbake jet. Hver skimmer inneholder en kurv som ligger på bunnen av skimmer. den blokkerer store deler av skitt og rusk inn filtersystem. Blader og feil som store fluer og bier er vanligvis fanget varene.

Når du skal rengjøre

Skimmer kurven må kontrolleres jevnlig for blader som kan blokkere vannstrømmen i filteret, vil virkelig avhengig Pools omgivelser. Hvis bassenget under eller delvis under et tre, er bladene et vanlig problem for bassenget. Dette vil sannsynligvis fylles opp skimmer kurven daglig. For andre bør kurven være sjekket og tømt rutinemessig som du legger til kjemikalier, backwash filteret eller teste vannet. Liten bassengleker kan noen ganger ligge i skimmer kurven også. Små elementer som tennisballer eller vann laget kan bli fanget i beholderen også. Fjern disse fra bassenget når du ikke bruker den.

Konsekvenser

Filteret fungerer ikke riktig hvis skimmer kurven er fylt med rusk. Når filteret ikke mottar en tilstrekkelig tilførsel av vann, kan filteret lide permanent skade. Motoren kjører en økt risiko for utbrent. Skimmer kurven bør alltid fjernes før støvsuging for den å arbeide korrekt. Bassenget filterets pumpen har en kurv som vil være ansvarlig for innsamlingen rusk som vakuum bassenget samler. Pumpen kurven bør også rengjøres etter du vakuum.

Vannstanden

Vann er viktig for riktig drift av skimmer også. Ideell vannstanden for svømmebassenget bør ligge et sted mellom en halv til to tredjedeler merke skimmer's vertikal høyde, som lar skimmer å arbeide effektivt ved å fange smuss og rusk. Hvis vannivået er lavt, kan filteret lide de samme problemene som når kurven er blokkert. Tvers, når vannstanden er for høy, har rusk en tendens til å flyte skimmer og sin kurv tilbake i bassenget.