Skiltene at oppkjørselen må tettes

May 19

Skiltene at oppkjørselen må tettes

Innkjørsler, om asfalt eller betong, krever regelmessig vedlikehold å holde rydder materialer i toppform. Manglende evne til å forsegle oppkjørselen vil medføre problemer, for eksempel spent betong og asfalt utvides frosset vann og sprekk skyldes pooling vann. Være trygg, skjønt, at disse kjennetegn hjelper deg å huske å forsegle oppkjørselen tidligere enn senere.

Sprekk

Sprekker forekommer i asfalt og betong oppkjørsler for en rekke årsaker. Stor trafikk, som store lastebiler og utstyr, kan forårsake disse sprekkene. Imidlertid er den vanligste årsaken oppkjørselen sprekker når vann siver inn i oppkjørselen materialet og fryser. Dette frosset vann utvides, presser oppkjørselen materiale og forårsaker sprekker. I tillegg saturates vann som siver inn asfalt og betong innkjørsler materialer, forårsaker dem til å utvide litt. Tørking av oppkjørselen av solen fører materialet til kontrakten og sprekk.

Svulmende innkjørsler

Svulmende asfalt og betong er et sikkert tegn på at du skal forsegle oppkjørselen. Disse buler er noen ganger opptil 24 inches i diameter og manifest som pukler med liten hårfine sprekker i oppkjørselen materialet. Disse buler skje når vannet fryser og styrker jord og oppkjørselen materialer opp. Du trenger å reparere skadet betongen før tetting.

Synkende innkjørsler

Innkjørsler trenger tetting noen ganger absorbere store mengder vann gjennom oppkjørselen materialer og inn i jorda under. Følgelig jorda under mykgjør og oppkjørselen synker eller skjuler, som manifesterer som jettegryter i asfalt eller skrå betong inndelinger i betong innkjørsler. Asfalt innkjørsler har jettegryter er lettere reparasjon og sel enn betong. Hvis konkrete oppkjørselen har skråstilt til punktet at det er farlig å kjøre på, må deretter hele delen repareres. Asfalt som har senket må bare reparert i den skadede delen og deretter forseglet.

Skjøre materialer

Betong og asfalt som har vært utsatt for elementene over lang tid uten å bli forseglet bryte ned og svekke. Hvis oppkjørselen er lett skadet ved foten trafikk eller liten hatt trafikk som gressklippere, så det kan ha langvarig eksponering for vann. Dette kan reverseres ved innkjørselen til helt tørr, som vil forherde asfalt eller betong materialet under. Når oppkjørselen tørker, forsegle den så snart som mulig for å hindre ytterligere skade.