Skifer installasjon

September 21

Skifer er en allsidig sedimentær stein ofte brukt til å opprette utendørs gangveier og terrasser. Den kommer i en rekke farger og har en naturlig sklisikker overflate, vanligvis brutt inn irregulære stykker som lager en interessant, tilfeldig mønster. Installere skifer er ikke et vanskelig prosjekt så lenge de underliggende basen nivå og tilstrekkelig forberedt.

Planlegging og utforming

Avhengig av Steins form, skifer gangveier og terrasser har et generelt formell utseende. Har stein kuttet i en tradisjonell firkantet blokk hvis du ønsker en mer formell se, og har steinen brutt inn irregulære stykker for en mer rustikk utseende.

Begynner ved å ringe ditt lokale electric company og har noen underjordiske ledninger flagget. Utforme dimensjoner på papir først, og deretter merke på bakken spray paint eller innsats drevet ned i bakken. Oppsettet er ikke en eksakt vitenskap, spesielt hvis du bruker uregelmessig formede steiner. Plasser steinene i målsettingene for å bestemme den beste oppstillingen. Nummerere dem slik at du kan plassere dem i riktig rekkefølge når du installerer.

Stiftelsen forberedelse

Du kan installere skifer over betong; på barmark (Hvis du bor i et varmt klima); eller på en sand seng. Uansett hvilken base du velger, må det være nivå og flat. Installere over betong sikrer base grunnlaget ikke vil synke og bli unlevel. For å forberede en bakken base, grave området til det er ca 2 inches dyp. Bruk en snekker nivå for å sikre installasjonen er flat. For en sand base, grave og nivå et område ca 4 inches dyp. Hvis underliggende jord er svært fuktig, legge et lag av knust grus før fylling med sand. Deretter fylle området med ca 2 inches av sand. Fast kompakt hele basen med hånden forfalske eller plate komprimator.

La skifer

Begynn i et hjørne og arbeide med små deler om gangen. Hvis du merket steinene, fortsette i den rekkefølgen. For hver del, Plasser steinene og trim som med en hammer og meisel. Tegne en linje på steinen bruke som en guide, og deretter meisel for å kutte. Legging skifer over betong krever et lag mørtel under og mellom hver stein. Legging skifer på barmark eller på en sand seng krever sand fyll mellom steinene. Hvis forskjellene i stein tykkelsen føre patioen eller gangvei vises unlevel, tapper du steinene på plass med en hammer. Du kan også bruke mørtel på betong eller jordsmonnet sand, som en shim å øke stein og gjøre det nivå. Som du fullfører hver del, sjekk den med et nivå og justere etter behov.

Etterbehandling

Når skifer er på plass, skvette en sjenerøs lag av sand over hele området og feie det i mellomrommene mellom steinene. Dryss en fin tåke av vann over skifer og la den sitte i 24 timer før gå på den. Opprettholde skifer med vanlig feiende og sporadiske rengjøring med naturstein renere.