Skapplass Saver ideer

November 1

Skapplass Saver ideer

Skapet er en av de travleste områdene i et hus. Det holder våre klær, sko og odds-og-ender som har ingen andre hjem. En uorganisert skap legger stress i våre liv og gjør finne det perfekte antrekket en problemfri. Du kan implementere billig plassbesparende ideer i en enkelt ettermiddag, opprette lagring som er enkel å bruke. Dette også kutte opprydding gang ned til minutter i stedet for timer og fjerne rynker i skjorter som en gang kan ha blitt kastet i en haug på gulvet.

Evaluere skapplass

Hvis du vil lage mer plass til elementer i et skap, først vurdere hva fungerer ikke. Identifisere hvilke elementer, om det er klær, sko og andre gjenstander, tar opp for mye plass og har ikke et bestemt sted for lagring i skapet. Skriv ned en liste over disse elementene. Vurdere døde plass i skapet. Dead space er et område som ikke brukes for lagring. Være kreativ og vurdere vegger, hjørner og tom plass i nærheten av et tak. Du kan installere hyller og stativer i disse situasjonene.

Kjøpe plass sparere

Angi et budsjett før du kjøper ny beholdere og lagringsløsninger. Søke huset for bokser, plast beholdere og alle elementer som kan potensielt holde rot. Krukker og selv hengende metall frukt arrangørene kan holde løs elementer.Spar plass på klær ved å installere dobbel metallstenger, under den andre og kaste klærne i halvparten på hengere å bruke både stenger samtidig. Seal ut sesongen klær i vakuum forsegler poser på en nederste hylle eller i en stor boks. Installere kroker i veggene og døren å holde hatter, skjerf og vesker. Pass på å kjøpe minst en sko rack, eller bruke små metall hyller nederst på gulvet. Plasser sko på og under disse hyllene. Henge en plast sko arrangør på døren til å lagre mer sko eller små elementer.Kjøpe billig, dekorative bokser og etiketter for lagring av lignende elementer sammen. Merke etiketten slik at varer lett å finne. Diverse elementer, bruke klart lagercontainere. Gjennomsiktigheten gjør det enkelt å finne et element uten rotet gjennom hver boks. Opprette flere hylle rom, legge til hyllene langs veggene eller nær gulvet, og installere en rack i toppen av skapet å lagre elementer som sjelden brukes, som tepper om sommeren.

Lagre elementer

Sortere elementer i kategorier og lagre hver kategori i en egen boks. Legge til en magnetiske tørr slette bord i skapet døren. Skriv viktig memoer her og bruke magneter henge brukte smykker. En tørr slette bord som er halvt oppslagstavle fungerer for hengende smykker og tastene på push-pins.Bruk mindre glass for å lagre små elementer som øredobber eller ekstra smykker kjeder og ledd. Holde alle glassene i en boks for å spare plass og gjøre dem lettere å finne. Sortere bilder og scrapbook elementene i dekorative bokser, og bruke kroker eller en boks for belte lagring. Sett en liten arkivskap hvis skapet er prime sted for lagring av gamle papirer, og knytte magnetiske kroker til siden for hengende små kurver for lagring.