Skapet hyllene løsninger

October 11

Skapet hyllene løsninger

Skap er noen av de mest effektive tilleggene til ditt hjem når det gjelder å redusere rot på gulvene eller i hjørnene. Legge til hyllene i skapene vil gjøre innsiden av plassen mye penere og organisert.

Størrelse

Størrelsen på hyllene du legger til skapet bør være i tråd med den faktiske skapet størrelsen. For et lite område, som Lin skapet, kort eller tynne hyllene på døren eller side veggene i skapet vil gjøre det enklere å lagre washcloths. En større skapet, som i soverommet eller garasjen, kan ha nytte av en lang hylle som tar opp hele tilbake veggen og holder klær eller sko.

Betydning

For å holde skapet spesielt ryddig, du kan farge koordinere hyllene paint eller annen hylle materialer. For eksempel kan du male kjøpsmodus barnets skapet i rødt for klærne som for tiden ikke er i sesong, gul for lys jakker som kan være nødvendig i varme og kalde månedene og grønt i sesongen klær.

Funksjoner

Legge til noen funksjoner i skapet hyllene kan også øke skapet lagring effektivitet. For eksempel små lys på skapet hyllene vil gjøre å finne klær tilbehør praktisk. Kroker installert på bunnen av skapet hyllene er også ideell for å henge frakker og jakker uten å ta opp mye plass.