Skap Standardhøyde

May 22

Skap kommer i et bredt utvalg av størrelser. Deres hovedmål er vanligvis diktert av størrelsen på hjemmet og lagring behovene til enkeltpersoner i hjemmet. Skap høyde er ikke standardiserte enten. Men vil noen retningslinjer og standarder hjelpe deg å bestemme høyder for bestemt skapet.

Interiør skapet høyde

Hvor høyt indre av skapet er avhenger hovedsakelig på høyden av den omkringliggende hjemme tak. I de fleste hjem, er et skap innrammet i eksisterende rommet plass ved å sette opp veggene fra gulv til tak, som betyr skapet er så høy som tak. I dagens moderne boliger som vanligvis 8-fot høy. I luksuriøse leiligheter og boliger, at høyde er 9 fot, som gir nok plass til å henge klær og for over skapet stangen lagring.

Rod hengende høyde

Høyden på et skap er ikke begrenset til takhøyde. Skap stenger er en del av de fleste skap i dag, og disse stengene alle henge på samme standard høyde. Siden plagg vanligvis kjører mellom 30 og 40 inches lang, er vanligvis en skapet stangen hang på 45 inches høy. Denne høyden kan rom under selv de lengste plaggene for sko og støvel lagring. Stangen er også veldig lett å nå som det er brystet høyt på de fleste voksne.

Dobbel stav høyder

En dobbel stang er to stenger hang ene over den andre. Stenger er å spare plass. Denne ordningen betyr en stang hang høyere enn normalt å tillate to hengende områder. Hvert område har 40 tommer loddrett hengende plass. Topp stangen henger på 80 inches mens bunnen stangen ligger på en høyde på 40 tommer. Denne doble hengende ordningen brukes i walk-in garderobeskap for å gjøre plass til hyller ved klærne hengende områder.

Høy plagg høyder

Høye klær eller lange kjoler krever mer høyde enn vanlig skjorter og lange bukser. Når en høyere person henger deres skapet stangen, mener han klær og sin egen høyde å finne ut hvor høyt å henge stangen. Vanligvis henger en høy plagg stang på 60 eller 65 inches fra gulvet av skapet. Dette er fremdeles tilgjengelig selv for noen som er under 6-fot høy. Imidlertid vil kjoler, lang frakker og dresser ikke dra på gulvet når hang fra stenger på denne høyden.