Skap Organizition ideer

April 30

Skap Organizition ideer

En uorganisert skapet er en konstant frustrasjon. Når du fjerner et element og deretter ønsker å sette den tilbake, vet du ikke hvor det skal gå. Enda verre, når du søker etter noe, du har ingen anelse hvor du skal lete. Hvis du tror du vil føle deg flau om andre enn du så i skapet, er det på tide å utnytte organisasjonskonseptene og utstyr.

Tømme

Hvert år, har et "skap purge." Hvis du organiserer et skap full av ting du ikke lenger trenger, du bare kaster bort din tid og innsats. I stedet går gjennom alt i skapet. Ikke la noe som er rippet eller farget (og som du har ingen intensjon om fikse eller rengjøring), eller noe som ikke passer eller er fryktelig ut av stilen. Donere noen elementer, fikse de andre og ikke være redd for å kaste ting som faller fra hverandre. Resultatet er et skap som er mye lettere å organisere.

Prioritere

Når du ordner skapet, sette det som du bære eller bruke oftest i stedene som er enklest å nå. For eksempel, hvis du har et bestemt sett med klær som du bruker til å arbeide gjennom hele uken, sette dem alle i øyehøyde og foran skapet. Ting som brukes mindre hyppig kan gå på bunnen av skapet, på øverste hylle eller på baksiden av skapet.

Sorter

Du kan få mer spesifikke med organisasjonen skap ved sortering. Sortere klær type og farge. Dette gjør det enkelt å finne nøyaktig det du søker etter hver gang. Hvis du vil, kan du også sortere etter lengde. Dette ikke bare gjør det lettere å finne ting. Det gjør også skapet ser svært organisert.

Kjøpe litt hjelp

Skapet organisatoriske produkter å holde skapet for og gjøre det beste bruken av plass tilgjengelig. Først få boksene for din sko å unngå heap på bunnen av skapet. Genser hyller eller skillevegger beskytte brettede klær pent stablet. Bruk rack som henger på baksiden av skapet dører for slipsene, beltene og annet tilbehør.