Skap Makeover ideer

May 21

Skap Makeover ideer

Skapplass synes alltid å være et problem, og gjør over et skap kan bidra til å maksimere den plassen. Hvis du har et skap som søl ut når du åpner døren eller der det er umulig å finne noe, flere metoder for organisasjonen er tilgjengelig for å løse opp selv de mest trangt skapene.

Skap arrangørene

Tre skap arrangør setter er en måte å bryte opp og systematisere skapet ved seksjoner for ulike elementer. Full setter er tilgjengelig for standard størrelse skap, eller du kan stable flere skap arrangør enheter og ordne dem til skapet. Enheter med hyller, skuffer og sko rack er tilgjengelig. Du kan også leie en snekker eller bygge ditt eget tilpassede ilegg. For hengende klær, kan du utstyre to eller tre inndelinger med stang. Hvis det er plass mellom toppen av sette og taket, kan du bruke denne plassen for å holde plast storage kar.

Dør lagring

Baksiden av døren er altfor ofte oversett som en potensiell sted å lagre skapet elementer. En rekke alternativer er tilgjengelige for bruk av døren. En coat rack øverst, for eksempel vil holde strøk og en nøkkel rack langs midten vil holde belter. Over-det-dørs lagringsenheter som bare koble over toppkanten er et annet alternativ. Eksempler hyller, sko rack, kurver og kroker. De kommer selv i forskjellige materialer, inkludert tre, metall og sengetøy.

Gardiner

Kanskje er hele døren problemet. Skyve skap dører ut til å alltid gå til potten, eller kanskje døren er bare skjemmende og utdatert. Et morsomt og enkelt alternativ til å installere en ny dør er å installere en gardin. Fjern døren, installere en gardin stang eller dowel og henge lovely, flyter gardiner som nå nesten til bakken. Du ikke ønsker dem å dra på bakken som du kan gå på dem. Legge gardiner er også en måte å bringe farge og en myk tekstur til et rom.