Skap Design Tips

November 13

Skap Design Tips

Hvordan du legger til de funksjon- og stil - skapet er et "må gjøre" for dagens organisert hjem. Det er mye alternativer og mye å tenke på når du utformer et skap. Lagringsløsninger gjøre kreativt plass der det var en gang trodde det ikke var noen, og noen skapet design tips vil gjøre utforme skapet en maksimere plass opplevelse.

Hva løsninger fungerer for skapet?

Det er ikke bare om funksjon; Det er også om stil. Wire systemer, tretoner og malt eller laminat overflater med sprut fargeområder. Hvilke som fungerer best for din skapplass?

Skap systemer gjøre rom av ubemerket verdensrommet. Hyller og skuffer er strategisk plassert mellom klær hyller, under, over og på sidene. Det er så mange design tilgjengelig, med funksjoner som gjør organisere din garderobe plass både en enkel og hyggelig opplevelse. Det er skapet organisasjon systemer designet for alle størrelse skap, fra liten gang skapet til stor master suite, walk-in closet rom.

Bestemme stilen, deler og tilbehør som vil fungere godt i skapet. Ta mål av skapets bredde, lengde og høyde til butikken din skap design, å se løsninger er tilgjengelige for skapet.

Tilbehør

Legge skuffer er en endring fra den typiske må ha 5 - eller 6-skuffen dresser. Faktisk har skuffer gjemt bort i skapet kan virke vanskelig, men det er en pen og effektiv skap løsning. Kanskje vil det være en loungestol og en leselampe i stedet for kommoden. Skuffer fungerer bra å inneholde og behandle mindre klær, og er en pen skap løsning.

Ekstra hyller er veien å gå til mer lagringsplass på skapet veggene. Noe kan lagres bort på en hylle - klær, vesker, sko, med ekstra tepper og sengetøy. Legge til hyller i skapet for mer lagring effektivitet. Kontroller også bruk av ekstra veggen eller døren plass for belte og knytte kroker. Noen skapet enheter har innebygde stativer som skyver ut for belter og bånd.

Lagre din hemme i skapet hvis det er nok plass. Selvfølgelig, la ikke din skitne klærne i skapet i lengre tid, men å ha det det er veldig praktisk for å endre klær. Noen skapet lagringsløsninger har innebygd vanskeliggjør eller innlede kurven som trekker for enkel bruk. Din hemme kan også være en butikk kjøpt frittstående enhet eller en spesialbygd kurv på hjul.

Legge til en full speil én av veggene dine skapet eller baksiden av døren. På denne måten kan du enkelt kontrollere klær som du bli kledd.

Legge lys til skapet

En ofte oversett funksjon når du utformer et skap er dens lys, spesielt hvis det er et lite kott. Legge til et lys innslag for selv den minste av skap gjør det så mye lettere å se det er innholdet, og deres tilstand. Dette vil også oppdatere følelsen av skapet, legge til en sårt tiltrengt funksjon som vil hjelpe deg å holde din skapplass organisert.