Skap arrangør ideer for barn

March 2

Barnets skapet er en av hjem slagmarkene. Du si "rette det", og han ikke fordi han ikke kan. Barn er ikke fastkoblet å ta på seg oppgaven med organisasjon uten mye hjelp fra voksne. Så dividere skapet i fire deler fra bunn til topp. Deretter med fargesignaler, vil barnet lære å plassere sin elementer der de hører hjemme.

Toppen av skapet sokkel

Dette området er voksen regulert. Det er for høyt for barnet å nå, og det er det perfekte stedet å lagre spill med mange brikker å telle. Du er i kontroll over når og hvordan den brukes. Dette er også et område for sesongmessige elementer, som is skøyter, Halloween kostymer og påske hatter. Hvis du kan kaste, boksen og merke disse sjelden brukte elementer, kan du finne dem raskt når de trengs.

Dette området når helt til taket så du har mye mer lagringsplass enn du kan forestille deg. Hvis det er for mange leker for barnet, ta halvparten av dem og sette dem opp for en måned og deretter bytte dem for lekene er i bruk. Måten virker alt nytt til barnet. Som leker bli vokst, lagre dem i en kurv for et par måneder før du sender dem på når de ikke er forespurt.

Topp hengende Rack

Dette er en annen regulert område. Noen barn endre klær flere ganger om dagen, og de fleste av klærne ende opp på gulvet. Hvis dette barnet, regulere virkemåten ved å sette alle klær på topp stativet. La bare to antrekk på hans nivå. Denne rack har også frakker kjole drakter og korte hengende sko rack fullt av sko du også kontroll.

Bygge en Kids høyde hylle

Dette er en enkel forskrift størrelse hylle som rommer hyller men installeres på et behagelig høyde slik at barnet kan styre dette området. En måte å organisere leker, spesielt for små barn, er å kjøpe rød, blå, gule og grønne åpen topp hyller. Hvis leketøyet er blå, går i blått søppelkassen. Dette gjør plukke opp leker enkelt og moro for barn som ikke har å prøve å klassifisere elementet av noen obskure foreldrenes ideell. Hvis leketøyet er flerfargede og dermed forvirrende for barnet ditt, enten plassere den på øverste hylle eller angi en klar hylle for kategorien.

Ta farget hyllene ytterligere ved å merke dem når barnet kan lese. Sorter og klassifisere metoden av leketøy er faktisk en tidlig matematiske ferdigheter som vil tjene barnet godt når han går inn i klasserommet.

Under hylle område

Det final området er en kombinasjon av hengende rack for brukte klær og en enkel to - eller tre-sokkel bokhylle som tar opp en tredjedel av bredden. Tørking stativer på hyllene arbeidet godt for bøker. Legge til en 11-x 14 tommer for dokumenter, coloring bøker og fargestifter. En sokkel kan angis for utstoppede dyr eller actionfigurer. Hvis de er små, har en boks for dem. Borrelås bokser og hyller i stedet så de ikke vandrer ut av skapet.

Enkel sko rack vil skyve i under hengende klær. Kontroller at sko er plaget som et samsvarende sett av lime farget klistremerker på matchende skoen innlegg. Plass samme farge klistremerket tilsvarende sko.