Skala Infestation for innendørs planter

June 19

Skala Infestation for innendørs planter

Små insekter som lever på planter, skalaer kan oppstå både inne og ut. De suger på anlegget blader og stengler og skille ut en klissen substans som kalles "honeydew." Det er mer enn 8000 arter av skala, men oftest funnet på houseplants er myk brun skalaen (Coccus hesperidum). Insekter kan være vanskelig å kontrollere, men innendørs gartnere kan prøve noen metoder for å bekjempe et angrep.

Inpect planter og identifisere skalaer

De fleste skala insekter blir introdusert inn i hjemmet fra kommersielle hager. Sjekk planter nøye før bringe dem hjem fra butikken eller hage senter. Brown skalaer er ovale, brunaktig eller litt grønt insekter. De ser litt flatt og finner klamrer seg til undersiden av bladene.

Behandle umodne skalaer

Hvis insekter flytte, de ikke har nådd voksen ennå og kan behandles med et insektmiddel eller insecticidal såpe eller olje. Såpe og oljer drepe skalerer kvelning dem og er ikke giftig for mennesker eller dyr. Les etiketten eller spørre i din hage senter å velge et produkt effektiv mot skala insekter. Når de er voksne, ikke lenger flyttes sammen skalaer og hardt skall kan gjøre dem ugjennomtrengelig insektmidler, såper eller oljer.

Kjerringråd

Som et alternativ til insektmidler eller kommersielle insecticidal såper, kan du prøve å fjerne umodne vekter med 2 tsp. av oppvaskmiddel fortynnet i 1 gallon av vann. Bruk klut eller myk børste for å dislodge insekter. La den såpe vann tørr på anlegget for å kveles noen gjenværende insekter. Skyll den av dagen så såpe ikke skade anlegget. Du kan også lirke av noen gjenværende insekter med pinsett eller bomullspinne dyppet i teknisk sprit. Keep anlegget isolert til du er sikker på at vekten er borte. Gjenta ukentlig om nødvendig.

Tunge Infestation

En tung infestation av skalaen er vanskelig å utrydde på innendørs planter. Kontrollert innendørs miljøet betyr at insekter i alle faser av livet syklus kan leve på én plante - du kan kvitte seg med voksne bare å ha eggene klekkes og starte syklusen igjen. Kast tungt befengt planter hvis trinnene tatt i avsnitt 2 og 3 ikke lykkes innen en måned.