Skal jeg legge isolasjon over en himlingen eller i taket bjelkene?

June 21

Skal jeg legge isolasjon over en himlingen eller i taket bjelkene?

Legge til riktig isolasjon til hengende tak hindrer dem fra sagging over tid. Mange huseiere gjøre arbeid i taket området og glem å erstatte isolasjon, dermed redusere effektiviteten. Denne typen tak er ofte referert til som en innfelt eller USANN taket. Det er effektivt i å skjule den nedre delen av i etasjen over det og gir også rom for luft kanaler, kabler og rør.

Isolasjon fordeler

Isolasjon i en himlingen eller andre steder i hjemmet ditt er lik iført en vinteren. Isolasjonen feller varmen inne i hjemmet; Derfor unnslippe det ikke utenfor. Dette resulterer i lavere energikostnader i kalde månedene, samt hindre avkjølt luft avslutter strukturen i varmt vær. Isolasjon sikrer at du og din familie er behagelig inne i hjemmet til tross for utendørs temperaturer og værforholdene.

Å bestemme isolasjon behov

Hvis din himlingen er under en annen historie hjemme som opprettholder samme temperatur, er det ikke nødvendig å installere isolasjon. En annen grunn til ikke å installere isolasjon er hvis suspendert taket er i et kjelleren. Varmen fra området over kjelleren renner gjennom for å varme kjelleren området. Hvis du installerer isolasjon, reduserer dette varme flyt effektiviteten.

Roll eller Batt isolasjon

Følg produsentens instruksjonene for installering roll eller batt isolasjon. Installere denne over taket bjelkene og vinkelrett på taket sikrer at vekten ikke forårsaker taket å synke. Vekt hviler på bæresystem himlingen, dermed eliminere noen potensielle sagging. Dette gir også luftrommet mellom suspendert taket og isolasjon, forhindre fuktighet problemer så lenge du ikke bruker en damp barriere. Ikke la hull i isolasjonen som dette nederlagene formålet av slik at varm eller kald luft kan flykte.

Av sikkerhetsmessige årsaker ikke å isolere

Tilstrekkelig ventilasjon er nødvendig i området mellom en himlingen og gulvet ovenfor for riktig luftstrømmen i strukturen. Dette er også en viktig faktor for brannsikkerhet i bygningen. Hvis du ikke bruke isolasjon trygt i din himlingen, kan du vurdere å erstatte den med isolert himlingsplater som fjerner behovet for ekstra isolasjon.