Skal en luft behandleren i et skap Vented eller isolert?

September 16

En luft handler, også referert til som en AHU, er en boks som inneholder en blåser, en fordamperen coil for kjøling og varmekabel når den brukes med en varmepumpe. Air handler enheten kan operere fra loftet, garasje eller skapet.

Finne Air Handler enheten

Når du plasserer i luften behandlingsprogram innenfor en indre skap, kontroller tilbyr plass å tillate for vedlikehold. Endre filtre regelmessig for å holde luften handler kjører ren. Gir plass til teknikere til å utføre vedlikehold på luft behandleren enheten.

Isolasjonen unødvendige

Luftbehandlere inne skap trenger ikke isolasjon. Luften handler trekker inn luft fra hjemmet og sender det til kompressoren gjennom tilbake ledningskanalene; kjølig luft så reiser inn i huset gjennom supply kanaler.

Opprette riktig luftstrøm

Små hus eller tilhengere ofte har luftbehandlere inne en indre skap og vanligvis bruker luftstrømmen gjennom skapet døren som avkastningen luften. I dette tilfellet krever luften handler ventilasjon, som vil sikre tilstrekkelig luftgjennomstrømning - viktig for maksimal funksjon og effektivitet. Mengden luftsirkulasjon av en bestemt enhet vil avhenge av størrelsen og design; Se bruksanvisningen til å fastslå hvor mye ledig plass du trenger for luft behandleren enheten.