Skader på kobber rør forårsaket av Salt systemer for svømmebasseng

October 7

Skader på kobber rør forårsaket av Salt systemer for svømmebasseng

Saltvann basseng systemer tilbyr bekvemmeligheter for huseiere. De eliminere ubehaget knyttet normal klorering systemer og de er lett å vedlikeholde. Men en av de største klagene av salt vann systemer, som uttrykt av huseiere, er at det fører til akselerert korrosjon. Salt og andre faktorer kan bidra til skade. Det er best å erstatte kobber bassenget rør med plast seg når du arbeider med alle typer klorering systemet. Ellers må du kanskje erstatte dem når kobber begynner leaching inn og misfarge bassengvannet ditt.

Saltvann og metall

Salt vann systemer er best for som ikke har mye eksponert metalldeler, og det samme gjelder også for vanlige klorerte bassenger. Med alle typer klorering system, kobber rør til slutt korrodere, som aluminium eller metall svømmebasseng utstyr i nærheten. Hvis bassenget har kobberrør, er din beste alternativet å bytte den ut for plast eller være forberedt for korrodert rør. Mange huseiere med salt vann systemer hevder at salt forårsaker rør å korrodere raskere, men det er trolig andre faktorer som bidrar til korrosjon.

Erstatte kobber med PVC

En spesialisert bassenget servicepersonell kan bidra til å erstatte din metallrør med korrosjonsbestandig PVC eller andre plastrør. Hvis du vil håndtere jobben selv, må kjøpe den riktige PVC-rør og en spesialisert adapter som kobler kobber til PVC-rør. Erstatte alle kontaktene og annet VVS-utstyr med metall-free PVC deler, etter instruksjonene fra produsenten. Dette krever litt graving og kunnskap, så konsultere en profesjonell hvis du er usikker på prosessen.

Vurdere korrosjon

Selv om mange huseiere rapporten at saltvann corrodes deres metallrør en lav pH vann og høye nivåer av klor er like sannsynlig å forårsake problemet. Test pH det skal på en nøytral pH. Hvis det er lav pH, kan det være for surt, som er den viktigste faktoren forårsaker korrosjon i kobber rør. Metall ioner som kan angi vannet fra korrosjon kan endre mange farger, som blå, grønn og rød. Misfarget vann er et tegn på at det kan være høye nivåer av metall i vannet.

Adressering

Det er noen mulige kilder når kobber leaches i bassenget. En kobber varme bytte enhet eller selv kobber-baserte algaecide tilsetningsstoffer kan forårsake problemet. Hvis du tror kobber finnes i bassengvannet ditt, kan du teste det å være sikker. Hvis du er bekymret for høye nivåer av kobber, bruke chelaterande agent for å hindre at metallet oksiderende. Fjerne og erstatte kobberrør hvis det tungt forbindelsen.