Skadelige konsekvensene av gjenbrukbare dagligvarer poser

February 1

Skadelige konsekvensene av gjenbrukbare dagligvarer poser

En 2008 "Wall Street Journal" artikkel siterer Worldwatch Institutes anslaget at 100 milliarder plastposer er kastet bort i USA hvert år, ytterligere kompliserende deponi problemer. Så ideen om gjenbrukbare poser lyder som vinn-vinn svaret på problemet. Men kan spørsmål om miljøpåvirkning, fyllplass og sanitær lage gjenbrukbare poser skadelige tross deres forventede positive virkninger.

Avfall innvirkning

Som "Wall Street Journal" forfatter Ellen Gamerman notater, må gjenbrukbare poser faktisk få brukes minst en gang i uken være en fordel. Hvis posene bare sitte rundt en forbrukerens hjem og ikke får brukt, er det ingen reduksjon i plastpose bruk og disponering. Mengden av materiale som brukes til å produsere gjenbrukbare posen og virkningen av sin produksjonsprosessen opprette en global miljøpåvirkning potensial som er høyere færre ganger posen brukes.

Sanitær innvirkning

Gjenbrukbare poser krever sanitær vedlikehold på måter som vanlige disponibel poser ikke. Frukt og grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter kan rutinemessig lekke stoffer som de sitter i disponibel poser. Som reporter Theresa Marchetta med ABC'S "The Denver nyheter" funnet, nivåer av bakterier, kan mugg og gjær finnes i bunnen av mange av gjenbrukbare poser. Stoffene kan forurense som lastes inn i det forurensede bag eller forårsake sykdom for personen som kan få det på hendene mens lasting og lossing poser. Eksperter foreslår at posene bør vaskes hver gang de brukes til å hindre forurensning.

Miljøpåvirkning

En 2010 "New York Times" artikkel reiser potensielle negative miljøvirkninger av gjenbrukbare poser. Som forfatteren Michael Grynbaum indikerer, kan poser, avhengig av hvordan de er laget og med hvilke materialer, være miljøvennlige. Ifølge Grynbaum, kan noen av poser laget i Kina muligens inneholde skadelige nivåer av bly. Mens ledelsen ikke kan være en umiddelbar trussel mot bag bærere, kan bly lekkasje fra poser som havner i deponi være en pågående bekymring.

Deponi innvirkning

Tross beste intensjoner, gjenbrukbare dagligvarer poser også finne sin vei inn i deponier og kan presentere enda en negativ innvirkning. Som Gamerman påpekte i sin "Wall Street Journal" artikkel: fordi mer robust laget gjenbrukbare poser er konstruert for gjenbruk, de som ender opp i deponi faktisk ta lengre tid til å dele opp enn de billigere plastposer de er ment å erstatte.