Skadelig bruk av blekemidler på spisebord

March 29

Skjønnheten av et spisebord gjenspeiles i tilstanden til sin finish. Mange kommersielle tre rengjøringsmidler fjerner støv og skitt mens ikke skade tre, men ufortynnet blekemiddel er ikke et trygt alternativ.

Effekter

Kommersielle blekemiddel er en etsende agent. Det endrer kjemien i tre og legger til en grønn eller gul kastet til slutt. Skallfasetter presentere et bestemt problem når de kommer i kontakt med blekemiddel--ufortynnet blekemiddel siver gjennom til limet og corrodes, forårsaker bøying og løfte av.

Advarsel

Kommersielle treprodukter kan ikke reparere alle finish problemer med spisebordet. Ujevn toner kan være en utfordring å korrigere. Hvis du først har prøvd produkter utviklet for møbler med dårlige resultater, kan utvannet, aldri ufortynnet, blekemiddel hjelpe. Dette bør bare brukes som en siste utvei, som du risikere ytterligere skade tre.

Forebygging/løsning

Å trygt vaske tabellen, alltid velge et kommersielt produkt som er utformet for dette formålet. Utsett aldri tabellen for sterkt sollys, som som vil gult lakk, forårsaker en ujevn overflate. Hvis fullføre er skadet, og du har vært mislykket å løse det, finne en profesjonell møbler stripper gjøre jobben riktig.