Skadedyr som spiser Impatiens

June 22

Skadedyr som spiser Impatiens

Impatiens produsere blomstrer som kommer i en rekke farger, inkludert fiolett, rød, rosa, oransje og rose. Impatiens trives best i delvis skygge og vanligvis er ikke utsatt for sykdommer eller skadedyr. Holde impatiens frisk matet og vannet kan hjelpe holde skadedyr i sjakk, men det er noen hage skadedyr som ma spise impatiens.

Oversiden

Oversiden er vingeløse insekter som suger saft fra impatiens, forårsaker bladene å gulne, forvrenge og faller. Oversiden skille ut en klissete, søt substans som kalles honeydew som tiltrekker maur og forårsaker også en svart sopp vises på undersiden av bladene. Oppdateringer av en hvit hytten materiale er et annet tegn på mealybug infestation på impatiens.

Spider Mites

Liker oversiden feed spider mites også på saft fra impatiens. Spider mites vil produsere webbing som vises på undersiden av impatiens blader og kan være merkbar med en stor infestation. Hvite prikker i venene på undersiden av bladene er forårsaket av spider mites. Bladene av impatiens vil begynne å se grå eller bronse farge som mer skade er gjort. En tung infestation får blader å dø og frafall.

Trips

Trips lever på impatiens punktering hull i anlegget og sugende vev inni, særlig hurtigvoksende vevet. Bladene av impatiens fordreies og fremheve. Skade vil etter hvert føre bladene å dø og miste av impatiens. Bladene som er skadet av disse impatiens skadedyr vanligvis bli tynn og papir-lignende med flekker eller striper Brown.

Whiteflies

Whiteflies er et annet sap-suger insekt, og også skiller honeydew som oversiden. Disse insekter har gulaktig organer, hvit ser vinger og finnes på undersiden av impatiens bladene. Når nok skade er gjort, vil blader tørke opp, gule og faller av anlegget. Maur på eller rundt anlegget er et tegn på whitefly infestation, samt en svart, sotet sopp på bladene.