Skadedyr for Forsythia

March 10

Lyse våren landskapet med hauger av gule eller hvite eller rosa forsythia blomster. Når blomstene toning vises bladene, åpning å avsløre dypt grønn eller spraglete bladverket som gjør et perfekt bakteppe i hagen. Felles navn forsythia refererer til to busker som botanisk forskjellige. Forsythia er både vanlig og botaniske navnet på den gule blomster rekke fleste er kjent med. Abeliophyllum er i andre bush ofte referert til som forsythia.

Pærer

Avhengig av de forskjellige valgt, Peon, crocus, påskeliljer, daylilies, tulipaner og Jacinto legge til farge på hagen før, under og etter tid forsythia er i blomst. Peoner gjør en ideell miniatyr sikring plantet rundt omkretsen av forsythia. Daylilies er ideelle for å legge til hele sommeren. Crocus, påskeliljer, Hyasinter og tulipaner finnes med ulike blomst tider. For å få mest mulig ut av disse skadedyr for forsythia, velg noen som er tidlig bloomers, noe som bloom midt i sesongen og noen som blomstrer sent i pære sesongen. Vurdere fargen på blomstene også. Velg de som utfyller eller kontrast fargen på forsythia blomstrer.

Busker

Blomstrende quince, witch hazel, ninebark, hyllebær og weigela er passende følgesvenn anlegg for forsythia. Når du bruker busker som skadedyr, vær sikker på avreise plass mellom dem for begge anleggene modne. Voksende planter for nær hverandre forårsaker sykdommen problemer og gjør hagen utseendet overfylt. Det er mulig å rense disse busker og lage små trær, som sparer plass i hagen. Dette Begynn når busker er ung. Fjern alle grenene på jord nivå, med unntak av en. Fortsette å kutte noen grener som vises, er det bare en sterk stamme. Fjern alle løvverk som prøver å vokse på stammen bortsett fra delen "treet" på toppen av stilkene. Som plantene vokser seg høyere, noen av lavere greinene som var igjen må fjernes.

Stauder

Velg flerårig skadedyr for forsythia som blomstrer om våren eller opprette en tykk Bunndekkende beplantning, slik Virginia blåklokker, ajuga, hellebore og pasque blomst. Virginia blåklokker ser spesielt hyggelig når vokst med spraglete varianter. Plante forsythia slik den blokkerer de fleste av sollyset fra Virginia blåklokker. Ajuga er en ideell bunndekkende som vil blomstre senere i sommer. Velg et utvalg med mørk løv hvis mulig å skape kontrast. Hellebore er en annen plante som foretrekker skyggen. Bruk forsythia for å opprette denne skyggen. Hellebores blomstre i sen høst, gjennom vinteren og våren. Den nøyaktige blomst er avhengig av ulike. Kubjeller er en lite kjent våren blomstrende plante. Lilla eller røde blomster kontrasten pent med de gule blomstrete variantene av forsythia. En flerårig plante er en som kommer tilbake fra sin egen rotsystem år etter år.

Ettårige planter

Stemorsblomst, aksjer, snapdragons og forget-me-nots er attraktive våren blomstrende årlige skadedyr for forsythia. Stemorsblomst er best plantet i høst hvor det vil blomstre til første tungt snøfall. Børste snøen av blomster og den vil fortsette å blomstre gjennom vinteren og i slutten av våren. Det er en sjanse det vil selv frø i hagen. Aksjer og snapdragons vil tolerere lys våren frost. Når dyrket under forsythia, vil blomster og grener beskytte planter. Velg disse blomster i blomst så du kan se nøyaktig den fargen. Blomster som er i samme farge som forsythia blomstene vil blande i og ikke vises. Forget-Me-nots frø ofte selv i hagen. Den lille rosa og blå blomster ser bra med noen av forsythia blomster. En årlig anlegget er en som vokser, blomster, setter frø og dør i en voksende sesongen.