Skadedyr for fiken

October 16

Skadedyr for fiken

Fiken er varme-været-elskende planter som vokser raskt hvis rundt høyre-anlegg og under de rette omstendighetene. I områder der vinteren slippe under frysepunktet i flere uker, prøv planting fiken i Sør mot veggen der mer varme samler. Bruk en blanding av ettårige og stauder for å motregne Dette kjekk anlegget også å hjelpe den vokse.

Rue

Rue er en plante med lyse gule blomster som vokser godt rundt fikentrær. Den vokser rundt 12 inches høy, perfekt for å fylle området rundt foten av treet. Rue frastøter flere typer insekter inkludert fluer og japanske biller, som er nyttig særlig når treet er fruiting.

Rhododendron

Rhododendron planter har grunne rotsystem som ikke vil konkurrere med røttene av fikentreet sitter dypere i jord. Rhododendron vokser i delvis skygge for fullt sollys så plante den på nordsiden av fig så det ikke skyggelegge den. Om sommeren er de grønne bladene av fikentreet et hyggelig bakteppe for lyse blomster av rhododendron.

Jordbær

Jordbær krever liten høyde og vokse i matjord under et fiken tre. Ekstra mulch brukte rundt jordbær planter bidrar til å bevare fuktigheten i jorden, som igjen bidrar fikentreet. Siden jordbær er en flerårig, trenger du ikke å grave opp jord hvert år, urovekkende røttene av fikentreet.

Marigolds

Marigolds er effektive på å redusere Rundormer bestander i jordsmonnet rundt planter. Noen varianter av fiken er spesielt utsatt for nematoder. Marigolds vokser raskt og enkelt fra frø sprinkled i den øverste tommen jord. Fargerike blomster tiltrekker fordelaktige insekter som avskrekke skadedyr samtidig landskapsarbeid utseendet lyse og fargerike.