Skade på taket skyldes is reg.

October 24

Skade på taket skyldes is reg.

Istappene er et vanlig syn i vintermånedene, men de kan faktisk være en kvittere av en enda større problem, kalt en Isdammen. Is dammer er store rygger i isen oppbygging som kan forårsake alvorlig skade på mange forskjellige deler av et hjem, inkludert tak, gulv og vegger. Det er flere måter å fikse is dammer og hindre tak skade.

Årsak

Skråningen av tak kombinert med snø og ekstra varme fra innenfor et hjem resultat i dannelsen av en Isdammen som blokkerer regn rennesteinen systemet. Smeltende snø skyldes overskuddsvarme resultatene i vann drypper ned taket og frysing når den kommer i kontakt med Isdammen, og dette kan resultere i vannet har noe annet sted å gå, men å lekke inn i hjemmet.

Skade

Is dammer kan skade et tak i et par forskjellige måter. For eksempel is dammer kan medføre overbygg Helvetesild blir dratt av taket, og vann kan skyves under at helvetesild. Dette gir fuktighet inntrenging på taket, som kan føre til mugg og mugg. Skaden kan fortsette gjennom til loftet under taket, forårsaker vannskader, lekkasjer og farget tak.

Løsning

Det er to rask, enkel og billig måter å fjerne en Isdammen som er trygge. Du kan bruke en kjølevifte eller portable klimaanlegg å blåse kald luft opp på loftet taket, som vil kjøle taket og forhindre meltwater gjør Isdammen større. Eller du kan bruke lange håndtak rake for å rake snøen av taket ditt fra bakken. Snø er årsaken til Isdammen, er fjerner snøen den beste måten å løse dette problemet og forhindre skade å din taket.

Forebygging

Hindre en Isdammen er en langsiktig løsning og innebærer vanligvis å hindre varm luft når loftet. Denne varm luft smelter snøen som starter strømmen av vann som senere fryser når den berører de mye kaldere regnrenner, danner en Isdammen. Øke din loft isolasjon og gjøre taket lufttett vil hindre is dammer dannes, fordi dette vil hindre loftets varm luft når taket.