Skade fra over Egging et hus

January 17

Skade fra over Egging et hus

Pranksters som egg hus vanligvis traff biler, Vinduer og terrasser eller balkonger samt residensens eksteriør. Loven av kaste rå eller hardkokte egg kan forårsake betydelig skade som krever kostbar opprydding og reparere fra hus. Dette gjelder særlig hvis egg materialet har herdet før du kan fjerne den.

Windows

Avhengig av alder og tilstanden til vinduene, en kraft som egg er kastet og om de er hardkokte eller rå, kan over egging et hjem sprekk eller bryte windows. Ofte må disse vinduene erstattes på bekostning av hus.

Maling

Over egging et hjem kan chip eller bunnen malte flater, som fasader, balkonger og postbokser og eggehviter er korrosiv og kan svekke noen maling, forårsake misfarging eller peeling. Selv om egget ikke har skadet maling, hvis den har tørket på overflaten, kan malingen fjernes med tørket egg under rengjøring innsats.

Fasader

Egg kastet på vinyl eller aluminium ytterkledning kan dra avsted en fordypning i overflaten av materialet, som kan være umulig å fjerne. Videre, når egg hvitt og yolks har tørket på ytterkledning, de kan være svært vanskelig å fjerne uten energisk skrubbing. Hus arbeid å rengjøre egg fra disse overflater kan føre riper eller huljern. Skjellene selv kan også lage riper i overflaten av noen ytterkledning materialer.

Kjøretøy

Over egging et hus kan også forårsake skade på kjøretøy og andre elementer som er lagret utenfor hjemmet. Egg kan ripe og bulk kjøretøy, og de kan bryte frontruter. Akkurat som med maling på din ytterkledning, kan egg korrodere eller svekke fullføringen av et kjøretøy.

Rengjøring Egg

Rengjøring egg fra ytterkledning, er windows og andre utvendige overflater av ditt hjem vanskeligere når det har tørket, så det er best å rengjøre overflatene så snart som mulig. Bruk din hageslange til å fjerne så mye løst materiale som mulig før du prøver å skrubbe egg. For å rengjøre ytterkledning, kan du bruke et enzym-basert rensemiddel, som vil hjelpe bryte ned egg og myke det. En løsning av 1 ts av renere å 1 kopp vann er vanligvis effektiv. Bruk en myk børste renere og skrubbe forsiktig til egget oppløses. Vinyl og aluminium ytterkledning generelt rydde opp etter en over egging. Hvis du har tre ytterkledning, men må du oppdatere den etter rengjøring fordi maling kan skrelle bort. Kontakt en mur restaurering profesjonell hvis hjemmet er ensidig i murstein eller stukk å bestemme den beste og tryggeste rengjøringsmetode bruke. På betong overflater, som innkjørsler og stiftelser, vil sprøyting med en kraft vaskemaskin fjerne mesteparten av egg. Du kan også bruke en stiv pensel og en modig rengjøringsmiddel som skriveren, renere å skrubbe egg fra betongen.