Sjampo erstatter en Bissell teppe renere

October 28

Sjampo erstatter en Bissell teppe renere

Kjøpe Bissell merkeprodukter for bruk i en Bissell teppe renere bare anbefales ikke av Bissell, det er det eneste produktet i sine rengjøringsmidler i henhold til brukeren brukerhåndboken. Faktisk; ved hjelp av andre produkter enn Bissell merkeprodukter gjøre garantien ugyldig. Manualer sier noen ganger at det også kan forårsake brann og elektrisk støt. Med er alt dette i tankene, skjønt, det stoffer som kan brukes til å utføre de samme funksjonene.

Eddik

Eddik har blitt brukt i århundrer som en rengjøring substans. Hvit destillert eddik kan brukes på tepper. Teste et små område av teppet først ved bare gni med eddik og la det sette en kort tid. Hvis det er ingen skade, kan eddik blandes med vann i samme forhold brukt for Bissell produkter og brukt i støvsugeren.

Vaskemiddel

Flytende vaskemidler kan brukes i stedet for løperen sjampo. Det er alltid lurt å teste et lite område på et sted som er skjult bare være sikker der vunnet't er problemer. Når det er gjort med hell, skjønt, skal alle merker av vaskemiddel fungere damp renere. Bland den i en mindre andel av vannet til såpe enn brukes for Bissell shampoo. Prøv en spiseskje eller to først for å sikre at ingen rester som er igjen.

Vann

Det kan være overraskende, men for et teppe som ikke er ekstremt skitne, bare vann gjør ofte utslaget. Når du bruker vann, få det så varmt som mulig når du fyller støvsugeren. Tydeligvis er det ingen blanding forhold i vann. Vann har flere fordeler. Det er billigere enn nesten alle andre renere. Den la ikke noen slags duft bak, og det er helt trygt for pets og barn.

Hår sjampo

En mild hår sjampo, som en baby sjampo kan brukes i stedet for Bissells sjampo produkter. Som med enhver ny såpe, teste et lite område i en skjult del av teppet først etter rensning den med sjampo. Hvis det er ingen farge tap eller annen skade og en blanding av en spiseskje eller to per tank vann. Hvis det legger ikke igjen forurensinger, kan flere brukes på etterfølgende cleanings hvis ønskelig.