Sitrus tre problemer & Suckers

June 12

Sitrus tre problemer & Suckers

Sitrustrær tilbyr deilig frukt, er hardføre og nytte beskjæring av suckers. Valg av et fint planting sted minimerer sykdom problemer. Beskyttelse fra under minusgrader sikrer en god høst.

Redusere plasseringen problemer

Sitrustrær er subtropiske shrubby trær som vokser best i godt drenert og sandholdig jord. Rot råtne oppstår når jordsmonnet er for vått. Planting treet i tørr jord eller en plante vil bidra til å minimere problemer forbundet med for mye vann.

Suckers

Suckers er høy og vanskelige stammer som vokser fra rootstock oransje treet. De fleste sitrustrær er podet på Sure oransje grunnstammer som er mer motstandsdyktig mot sykdom og nematoder. Fjerner sucker i når det er liten diameter lar foreldre treet å vokse stor og sterk.

Kaldt vær

Sitrustrær foretrekker varmt vær og kan fryse i hjel når de utsettes for subfreezing temperaturer i lange perioder. Frossen frukt skadet og kan ikke bli solgt, noe som resulterer i store tap for eiere av sitruslunder. Beskyttelse er gitt via en vannsprut som isolerer frukt og løvverk fra fryse skade.