Sitrus dverg trær

August 20

Sitrus dverg trær

Sitrustrær trives i steder som gir helårig varme og sollys. Selv om mange klima er uegnet for dyrking av sitrus trær i hagen eller landskapet, gjøre små varianter attraktive potteplanter. Dverg kalk, sitron og appelsintrær viser mange av de samme egenskapene som standardformat trær, men de har mindre størrelse på modenhet, noe som gjør dem egnet for innendørs steder.

Egenskaper

Dverg sitrustrær vokse til en gjennomsnittlig modne størrelse mellom 5 og 10 fot høye. Vanlig beskjæring kan holde dem opprettholdt i en kompakt høyde nær 3 til 6 fot høy. Dverg varianter pleier å vokse saktere enn standard og semi dverg trær, ofte nådde modenhet etter ca 13 år. Deres langsom vekst og minimal frukt produksjon er disse trærne ikke egnet for dyrking som orchard trær. Dverg sitrustrær er podet trær som inneholder en scion og rootstock.

Krav

Sitrustrær er subtropiske planter som krever varme temperaturer under den voksende sesongen og beskyttelse mot frost om vinteren. De krever minst fem til seks timer sollys hver dag. Disse trær vokser best i klima med temperaturer mellom 70 og 90 grader Fahrenheit. De trenger godt drenert jord og vanlig vann for å holde jorda litt fuktig i nærheten av røttene. En løs, loamy plante medium er best for voksende disse små trær. Røttene utvide om så langt overhead baldakinen, krever en gryte stor nok til å gi denne mengden plass.

Feilsøking

Sitrustrær er tilbøyelige til visse typer skadedyr infestations. Dette er spesielt sant av planter dyrket i hele året hvor det er ikke ROV insekter å mate på skadedyr. Disse skadedyr kan inkludere oversiden, skala, midd og bladlus. Bladene med hull er et vanlig tegn på skadedyr infestations. Som andre potteplanter som krever rikelig med fuktighet, kan dverg sitrustrær utvikle sopp forhold som forårsaker bladene gul og slipp fra treet.

Omsorg

Sette plantene utendørs varme sommermånedene vil redusere befolkningen av insekter og sopp forhold. Avløpet vil også fraråder sopp og andre forhold som kan føre til skader. Selv om dverg sitrustrær self-pollinating, vil sette trærne utendørs under blomstring perioden bidra til å oppmuntre frukt til skjemaet. Bruk en sitrus treet gjødsel to til tre ganger i vekstsesongen vil oppmuntre sunn vekst og frukt utvikling.