Silke blomst ideer for Centerpieces

June 5

Silke blomst ideer for Centerpieces

Silke blomster har flere fordeler sammenlignet med friske blomster. Silke blomster er tilgjengelige i alle typer og alle fargene uansett sesong eller locale; de aldri vil eller visne, men vare på ubestemt tid; og i tillegg vises ganske realistisk, de ser ofte mer attraktive og ferskere enn deres virkelige motstykker. For disse grunner er silke blomster ideelle for bruk i alle typer blomsteroppsatser, inkludert centerpieces. Det er mange måter å lage tiltalende silke blomster centerpieces.

Romantiske silke roser

Silke roser kan tjene som romantisk, feminine midtpunktet komponentene, egnet for bryllupsfester, fine restauranter og spesielle middager hjemme. Silke roser kommer i en rekke farger, alt fra klassisk rød til lys lavendel. De er også tilgjengelig i et bredt spekter av stiler og størrelser, inkludert frodige kål roser, som har stor blomstrer med mange kronblad, og enkel arter roser, som ligner vill roser og har bare en håndfull små kronblad. Kombinere silke roser i et utvalg av farger ved montering en midtpunktet for å oppnå en frodig, hage-inspirerte utseende, eller bruke silke roser i bare én farge for en mer elegant og moderne effekt.

Munter silke tusenfryd

Silke daisies har et friskt, festlig utseende, noe som gjør dem egnet komponenter av centerpieces for partene i tillegg til uformelle restauranter og andre komfortable omgivelser. Silke tusenfryd er tilgjengelig i hver farge for regnbueørret, fra varm rosa til myk krem. Det er mange forskjellige typer silke tusenfryd, inkludert gerbera tusenfryd, som har store, kraftige, runde blomstrer består av mange kronblad rundt store sentre; Chrysanthemum tusenfryd, som er mindre enn gerbera tusenfryd og har flere blomster per stammen; og engelsk prestekraver, som er klassisk utseende hvitt daisies med gule sentre.

Den beste effekten, bruke bare én type daisy i hver midtpunktet, men gjerne blande forskjellige farger av én type tusenfryd. For eksempel vil en midtpunktet laget utelukkende av gerbera tusenfryd i varme nyanser av rødt, oransje, gull og gult gjøre oppløftende, festlig inntrykk.

Elegante silke orkideer

Silke orkideer er både elegant og eksotiske. De er ideelle for centerpieces i hjem med moderne innredning, tropiske-fester eller bryllup eller asiatisk inspirert restauranter. Som tilfellet er med ekte orkideer, er det dusinvis av varianter av silke orkideer, inkludert oncidiums, som har mange petite, sirkulære blomstrer på lang, slank, delikat stammer; dendrobiums, som har mange ganske liten blomstrer på mellomstore stammer; og phalaenopsis, som har store, tunge blomstrer på svært høye stammer. Disse og andre typer silke orkideer kommer i en rekke farger, inkludert blek rosa, dypt fuchsia, lyse oransje og lime grønn. Siden av stilkene av silke orkideer pleier å være høy, kan du klippe dem før du bruker dem i centerpieces slik at de ikke hindrer utsikten over personer ved bordet. Plasseringen lange stammer av orkideer bunnen av centerpieces slik at de nå ut og drapere elegant over tabellen.